12.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Ribari KSR Igalo osvajač Kupa Crne Gore

Kup CG u sportskom-ribolovu- Ribari KSR Igalo

Ribari KSR Igala na Kupu Crne Gore u ekipnoj konkurenciji, koji je održan u topaljskom zalivu, potvrdili su još jednom da su bez premca u zemlji. Marko Radosavljević, Aleksandar Milosavljević i Slobodan Vučurević osvojili su 8130 plasmanskih bodova i ostalim ekipama „pobjegli“ sa gotovo duplim bodovnim saldom.

Druga je ekipa budvanskog Širuna sa 4520 bodova, dok je treće mjesto zauzeo KSR Ribar Baošići (Marko Vujisić, Dragan Vasiljević, Damir Papračanin sa 4340 bodova.

Četvrta je bila druga postava „Jugola Grakalića“, koja je bila domaćin takmičenja, u sastavu: Danilo Maslovarić, Bojan Matijašević i Dušan Maslovarić sa 3970 bodova.

Peto mjesto sa 3929 osvojili su ribari Pagra (Tivat) u sastavu: Drago Dujmušić, Igor Matković i Marjan Hajtnik. Šesto mjesto pripalo je prvoj postavi KSR „Jugole Grakalić“ u sastavu: Goran Kovačević, Goran Nikolić i Matija Vučinić sa 3710 bodova.

Sedma je Rumija iz Bara sa 3350, osmi je Grand-Pri (Tivat) u sastavu: Nemanja Kašćelan, Boban Tošović i Veljko Perunović sa 2180 bodova. Deveta je bila Ama (Kostanjica) u sastavu Goran Dabović, Predrag Tasić, Nikola Ružić sa 1595 bodova.

Poslednja dva mjesta pripala su Sabljarki iz Meljina (Jovo Mrvaljević, Boro Jurišić i Miodrag Pavićević) sa 1515 bodova i Bokeškim Jedrima iz Đenovića (Predrag Stanišić, Dragan Pavlović i Vaso Terzić) sa 1340 bodova.

Izvor:RTHN

Najčitanije