20.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Rotari klub Kotor uspješno završio godinu: Tradicionalno Novogodišnje okupljanje i dodjela Shoebox paketića

Tradicionalno novogodišnje okupljanje  “Veče sa porodicom i  prijateljima”, održano je sinoć u organizaciji Rotari kluba Kotor u hotelu “Cattaro”.

Predsjednica RC Kotor Aleksandra Ivanović i ostali članovi RC Kotor su u svojim obraćanjima izrazili iskrenu zahvalnost svim ljudima dobre volje, porodici, prijateljima Rotarija, medijima koji prate rad kluba, sponzorima i partnerima klupskih humanitarnih akcija za nesebičnu podršku i angažman koji su bili ključni u postizanju ciljeva u minuloj godini.

Ovo je bila prilika za uručivanje zahvalnica sponzorima ovogodišnjih akcija kluba.

Goste su tradicionalno posluživali članovi Rotari kluba Kotor, dok je za muzički dio programa bila zadužena Isidora Nikolić.

Hotel “Cattaro” se pobrinuo za novogodišnju večeru a a dezert, čuvene kotorske krempite, Rotari klub Kotor. U susret Novoj Godini proslavljene su izuzetno uspješne i zapažene akcije, zajedništvo i humanitarni rad.

Rotari klub Kotor

U okviru decembarskih humanitarnih akcija, članovi RC Kotor su ove sedmice kao i u godinama za nama podijelili novogodišnje poklone: školski pribor, pribor za kreativne radionice, igračke i slatkiše integrisanom odjeljenjenju OŠ Njegoš, Dnevnom centru za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju Kotor, JU “Dnevni centar za djecu i mlade sa smetnjama i teškoćama u razvoju – Tivat” i oko 300 Shoebox paketića Centrima za socijalni rad u Kotoru i Tivtu i Resursnom centru “Peruta Ivanović”. Projekat podjele Shoebox paketića u Crnoj Gori realizuje se u okviru saradnje RC Ulcinj i RC Southampton iz Engleske a u akciju  distribucije paketića uključeni su svi Rotari klubovi iz Crne Gore.”

Najčitanije