21.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Royal Caribbean proširuje program prepoznavanja lica

Royal Caribbean proširuje program prepoznavanja lica

Nakon uspješnog testiranja prepoznavanja lica od trenutka kada se putnici iskrcaju s broda za krstarenje Royal Caribbean proširuje program u brojnim lukama za krstarenje, koji olakšava i ubrzava izlazak s broda.

Pilot program između globalnog lidera, IDEMIA-e i kompanije Royal Caribbean Cruises održan je u PortMiamiju i Cape Libertyju. Ovaj program koristi MFace 3D tehnologiju kako bi ubrzao proces iskrcaja i trenutno kreće u komercijalnu upotrebu u lukama.

Tehnologija prepoznavanja lica tvrtke IDEMIA omogućila je da proces iskrcaja gostiju Royal Caribbeana bude i učinkovitiji i sigurniji. Korištenje IDEMIA-ine MFace tehnologije imalo je ključnu ulogu u poboljšanju iskustva gostiju putem dovršavanja procesa brže od metode ručne provjere koja je prethodno korištena.

MFace tehnologija tvrtke IDEMIA pojednostavila je proces usporedbom identiteta lica pojedinaca koji se iskrcavaju s identitetom putnika koji su se ukrcali na brod na početku putovanja, a koji se podudaraju sa slikama u sustavu verifikacije putnika (TVS).

Kako bi se osiguralo da se zadrži privatnost putnika na putovanju, Royal Caribbean, IDEMIA ili CBP ne pohranjuje slike nakon završetka plovidbe.

Najčitanije