23.2 C
Kotor

Slušaj online radio

SAD: Četvero ubijenih u pucnjavi, napadač uhićen

Policija SAD – Foto: Ilustracija / Shutterstock

Četiri osobe su ubijene i još četiri su ozlijeđene u pucnjavi u Philadelphiji, a napadač je uhićen, izvijestili su u ponedjeljak navečer lokalni mediji pozivajući se na policiju.

Glasnogovornik philadelphijske policijske uprave potvrdio je Reutersu da je bilo “više žrtava vatrenog oružja”, ali je rekao da više detalja zasad nije dostupno.

Policija je nešto prije 21 sat u ponedjeljak, 10 minuta nakon što su gradom odjeknuli pucnjevi, izvijestila o uhićenju osumnjičenog muškarca koji je nosio balistički prsluk, dodavši da su pušku i pištolj pronašli u obližnjoj ulici, piše The Philadelphia Inquirer.

Prema izvještajima Inquirera i philadelphijske televizije WPVI, podružnice ABC Newsa, dvoje ustrijeljenih su maloljetnici, ali nije jasno jesu li oni među mrtvima.

Još nema jasnijih pojedinosti o oružanom napadu. Mediji navode da se pucnjava na jugozapadnom dijelu Philadelphije, u Kingsessingu.

Pucnjava se dogodila dan nakon što su u gradu Baltimore, u Marylandu, ubijene dvije osobe ubijene, a 28 ozlijeđeno tijekom kvartovske zabave. Policija je izvijestila da još uvijek traga za više osumnjičenih za tu pucnjavu.

Izvor:HRT-Hina

Najčitanije