15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

„Sailing weekend” u Herceg-Novom

TOHN Sailing Weekend

Sailing weekend” naziv je jedriličarskog produženog vikenda u Herceg Novom, trajati će tri dana objediniti će tri regate: Bari – Herceg Novi (28-29. april), Južno- jadransku regatu: Bar- Herceg Novi (1. maja 2017) i KUP Herceg Novi, koji počinje 2. maja u 11 sati.

Tradicionalna regata  „EST 105 Libera 2017“, koja 28.aprila startuje iz Barija, a narednog dana stiže u hercegnovsku luku Škver, biće održana u organizaciji Agencije za gazdovanje gradskom lukom, Turističke organizacije Herceg Novi, Jedriličarskog kluba „Jugole Grakalić” i Opštine Herceg Novi.

U okviru programa, od 29. aprila do 1. maja od 10 do 19 sati, na Škveru će biti otvoren i sajam organske hrane, na kojem će biti predstavljeni domaći proizvodi sa našeg podneblja.

„Sailing weekend” će za vrijeme prvomajskih praznika, u naš grad donijeti elegantne linije jedrilica i dodatno uljepšati sliku gradske luke, koja među turistima važi za boemsko srce grada u kojem se naš primorski duh najbolje osjeti.

Za sve one koji prvomajske praznike provode u Herceg Novom i kojima će tih dana Škver biti nezaobilazna stanica, potrudili smo se da program „Sailing weekend”, učini ponudu grada bogatijom – poručuju iz TO Herceg Novi.

Najčitanije