13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Sajam sezonskog zapošljavanja u Tivtu

Sekretarijat za privredu Opštine Tivat i Biznis info centar Tivat, u saradnji sa Studentskim parlamentom i Kancelarijom za razvoj karijere i cjeloživotno učenje Univerziteta Crne Gore, organizuju Sajam sezonskog zapošljavanja u Tivtu.

Na Sajmu će biti predstavljene ponude za zaposlenje mnogobrojnih poslodavaca vrhunskog renomea među kojima su: Chedi hotel, Mamula Island, Ananti Resort, Residencies Budva, Adriatic Marinas d.o.o., Hotel Regent, Luštica Development AD, Una d.o.o. Tivat, Navar d.o.o., Voli Trade d.o.o., Montefish d.o.o., Hotel La Fleur, Movida d.o.o., Hotel Franca, kao i lokalni ugostitelji.

Sajam će biti organizovan 30. marta 2023. godine, u sali DTV “Partizan” u Tivtu, a vrata sajma za sve zainteresovane posjetioce biće otvorena u periodu od 10 do 15 časova.

Za sve zainteresovane studente biće obezbijeđen besplatan prevoz iz Podgorice i Nikšića, a sve što je potrebno jeste da se prijavite do ponedjeljka, 27.03.2023. godine do 12h, slanjem e-maila na adresu spucg@ucg.ac.me ili pozivom na broj telefona +382 69 151 224.

Sajam sezonskog zapošljavanja u Tivtu predstavlja odličnu priliku za sticanje novog radnog i životnog iskustva, kroz zaposlenje po najpovoljnijim uslovima u turizmu i ugostiteljstvu u Crnoj Gori.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije