8.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Sastanak podrške opstanku Bolnice Meljine i Instituta Igalo: Da li je došao kraj zdravstvenom turizmu?

Bolnica Meljine i Institut Igalo

Opština Herceg Novi, Skupština opštine Herceg Novi i Turistička organizacija Herceg Novi održaće u četvrtak (02.02.2023.) u Velikoj sali lokalnog parlamenta sastanak sa predstavnicima turističke privrede, kako bi zajedno dali podršku borbi za spas Bolnice Meljine, kao i Instituta „Dr Simo Milošević“. Sastanak će biti održan u 10.30 sati.

Prisutnima će se obratiti predstavnici lokalne samouprave i direktorica Bolnice Meljine, dr Olivera Elez.

Opština Herceg Novi, lokalni parlament i Turistička organizacija Herceg Novi pozivaju turističke privrednike da se u što većem broju odazovu ovom pozivu kako bi svi zajedno dali podršku i dodatni impuls borbi za spas Bolnice Meljine i Instituta „Dr Simo Milošević“, u kapacitetu koji je jedini adekvatan za građane i građanke Herceg Novog, turiste i goste našeg grada.

„Pozivamo vas da svojim prisustvom i brojnošću istaknete važnost pomenutih institucija za opstanak i dalji razvoj turizma grada i očuvanje Herceg Novog kao centra zdravstvenog turizma Crne Gore i regiona“, navedeno je u pozivu turističkim privrednicima koji je u ime organizatora sastanka uputila Turistička organizacija Herceg Novi.

Najčitanije