22 C
Kotor

Slušaj online radio

SDP: Nacionalističko divljanje posljedica divljanja korupcije i nepravde

Tivat foto Boka News

Gospodo iz DPS-a, vi bar znate da je to nacionalističko divljanje stvoreno pod vašim okriljem kada ste zajedno “oslobađali” Dubrovnik, čiji sramni jubilej smo imali prije par dana. Isti ti popovi su blagosiljali i vas kada ste zajedno ratovali, a svi vi nas nazivali izdajnicima i stranim plaćenicima. Protiv tog divljama smo za razliku od vas bili i tada i danas, poručio je Bojan Zeković član GO SDP.

“Oživljavanje tih struktura i nacionalističko divljanje je posljedica divljanja korupcije i nepravde po gradu i cijeloj državi, što vama očigledno još uvijek nije jasno. Nerazumijevanje kako je nagomilana nepravda nahranila vaše nekadašnje četničke saveznike iz devedesetih može imati duboke posljedice za budućnost.

Partija koja je svjetskim milijarderima poklanjala milione eura novca građana Tivta morala bi iskazati poštovanje politici SDP-a, koji je upravo zbog takvog ponašanja napustila vlast, znajući koje će biti posljedice pohare.

SDP

Kada ste vi iz DPS-a proćerivali i nezakonito otpuštali sve koji drugačije misle, uključujući i SDP, a što danas plaćaju građani, to je vama bilo u redu. Danas kada tvrdite da se vama dešava ono što ste drugima radili to je vrhunac nepravde. Mi smo bili proganjani i od jednih i od drugih i danas osuđujemo takvo ponašanje”, kaže se u saopštenju koje potpisuje Bojan Zeković član GO SDP.

Najčitanije