17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

SDP pozvao predsjednika Opštine Tivat da se javno izvini građanima

Željko Komnenović – foto Boka News

Nakon izbora 30. avgusta prošle godine vlast u Tivtu je promijenjena i priliku su dobili neki drugi ljudi i neki drugačiji politički koncept.

U proteklom periodu vlast je uspostavljena i počela je da radi i od nje se očekuje dosta, očekuje se da optimizuje rad lokalne samouprave, da konsoliduje gradske finansije ali očekuje se i da poštuje državu Crnu Goru, njenu himnu i zakone, da bude nepristrasna, fer i jednaka prema svim građanima bez obzira na nacionalnu, vjersku ili političku pripadnost. Takvu vlast smo manjinskom podrškom, bez fotelja i partijskog zapošljavanja omogućili i podržali mi iz OO SDP Tivat.

OO SDP Tivat strogo osuđuje prisustvo predsjednika Opštine Tivat gospodina Željka Komnenovića vjerskom obredu u Podgorici. Da ne bi bilo loše protumačeno, jer na našem platnom spisku nema novinara, internet portala ili televizijskih kuća, naša osuda nema nikakve veze sa vjerskom zajednicom čijem je obredu prisustvovao kao ni sa njegovim ličnim vjerskim stavovima i opredjeljenjima.

SDP

Naša osuda odnosi se na nepoštovanje epidemioloških mjera na snazi u našem gradu i našoj državi i kroz to nepoštovanje naših građana i naših sugrađana.

OO SDP Tivat neće podržavati ni jednu vlast koja ne poštuje Ustav, zakone, građane Crne Gore i građane Tivta zato pozivamo predsjednika Opštine gospodina Komnenovića da se javno izvini građanima Tivta i građanima Crne Gore, ne kao Željko Komnenović nego kao predsjednik Opštine Tivat jer je ovim svojim činom unizio funkciju i grad koji pretstavlja i pozivamo ga da se pridržava Ustava, zakona i pravila naše države i da ne zaboravi da on više nije samo Željko Komnenović nego da je prije svega predsjednik Opštine Tivat i da predstavlja sve njene građane a ne jednu grupu.

Najčitanije