20.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Specijalna jesenja ponuda Air Montenegra

Foto Air Montenegro

Nacionalna avio-kompnija Air Montenegro pripremila je, u okviru jesenje ponude, promotivne cijene avio-karata, koje će trajati do 16. oktobra.

Cijene karata u jednom pravcu na linijima Tivat-Beograd i Beograd-Tivat, u okviru promotivne ponude, iznosiće 40 EUR. Ista promotivna cijena važiće i za letove na linijama Beograd-Podgorica i Podgorica-Beograd.

Iz kompanije su saopštili da se jesenja promotivna cijena odnosi i na linije Podgorica-Ljubljana i obrnuto i iznosi 55 EUR u jednom pravcu.

Karte kupljenje tokom promotivnog perioda mogu se iskoristiti za putovanja do 23. marta naredne godine. U cijenu karte, pored ručnog prtljaga od 8 kg uključen je i prtljag do 23 kilograma.

„Naš cilj je da u svakom trenutku, tokom cijele godine, obezbijedimo dobru povezanost i ugodno putovanje do vaših omiljenih gradova. Uz to smo pripremili i posebne cijene avio-karata za sve one koji planiraju boravak u Beogradu ili Ljubljani, ali i one koji žele da posjete Crnu Goru i van ljetnjih mjeseci“, kazali su iz kompanije Air Montenegro.

Oni su dodali da su sve informacije o redu letjenja dostupne na sajtu.

Najčitanije