9 C
Kotor

Slušaj online radio

Sretna 2023. godina uz autentične Casa del Mare ukuse, inspirisane Bokom…

Casa del Mare – novogodišnni poklon kolač od masline – foto Boka Newes

U našu redakciju danas je stigao poklon od dugogodišnjeg poslovnog partnera, hotelske grupacije “Casa del Mare”, porodice Milene i Nikole Milić iz Boke Kotorske.

Originalno kao i uvijek, uz čestitiku za Novu 2023. godinu, stigao je i “Kolač od maslina” po autentičnoj “Casa del Mare” recepturi.

Uz autentičan aranžman, maslinovu grančicu i ruzmarin, kolač, u poruci je pisalo:

“Srećnu Novu 2023. godinu uz autentične Casa del Mare ukuse inspirisane Bokom…”

Nismo izdržali, a da ovaj lijepi gest ne podijelimo sa Vama, poštovani čitaoci.

Proslavljena uspješna godina hotelske grupacije Casa del Mare

U društvu prijatelja i partnera kompanije, hotelska grupacija Casa del Mare proslavila je uspješnu godinu poslovanja. Među najznačajnijim projektima i pokretanje Casa Hospitality Management, white label kompanije za razvoj i menadžment hotelskih projekata u svim fazama.

Casa del Mare – foto www.zoan.photography

Godina na izmaku pamtiće se kao jedna od poslovno najuspješnijih za Casa del Mare hotelsku grupaciju. Brojni novi projekti na novim lokacijama u Crnoj Gori, širenje poslovanja u domenu hotelskog upravljanja, značajna priznanja i nagrade za uspješnost, te internacionalni projekti iz domena unapređenja poslovanja i garanta rasta kompanije samo su neki od razloga zbog kojih su porodica Milić, vlasnici ove renomirane crnogorske kompanije, i njihov tim ugostili najbliže saradnike i prijatelje brenda na proslavi u ambijentu Casa del Mare Mediterraneo hotela.

Ono po čemu se ova godina izdvojila, pored pregršt novih posjetilaca koje smo imali priliku da ugostimo u našim hotelima, jeste da smo konačno ostvarili našu želju i namjeru da formiramo white label kompaniju za upravljanje hotelima, Casa Hospitality Management, koja radi sve faze hotelskih projekata i njihovo upravljanje. Ovim novim modelom poslovanja, želimo da akumulirano znanje i iskustvo nas i našeg tima u domenu turizma i ugostiteljstva, stavimo na raspolaganje investitorima koji žele da stvaraju novu vrijednost u našoj zemlji. Imajući u vidu mnogobrojne projekte koje smo već započeli, ali i one koji su još uvijek u fazi planiranja, po svemu sudeći odluka da se odvažimo na ovaj korak bila je ispravna,” rekao je Milić.

Nikola Milić – Casa del Mare – foto www.zoan.photography

Hotelska grupacija Casa del Mare posluje već 13 godina i danas broji pet boutique hotela u kotorskom i hercegnovskom dijelu zaliva – Casa del Mare Blanche, Casa del Mare Mediterraneo, Casa del Mare Amfora, Casa del Mare Vizura i Casa del Mare Pietra. Na osnovu dugogodišnjeg rada i iskustva u domenu turizma i ugostiteljstva, ova hotelska grupacija dobitnik je prestižnih domaćih i regionalnih priznanja.

Casa del Mare ugostila Michelin star chef-a

Dvostruki su dobitnici Wild Beauty Award, najprestižnije crnogorske nagrade u oblasti turizma koju dodjeljuje Nacionalna turistička organizacija, za najbolji mali hotel na crnogorskom primorju u 2010. godini i najbolji brend za hotelijerstvo Crne Gore u 2018. godini. Na njihovoj listi nagrada nalazi se i nagrada Brand Leader, za najbolju kompaniju u jugoistočnoj Evropi sa autentičnom i sofisticiranom ponudom malih hotela, kao i nagrada Tripadvisor Travellers Choice za 2014. i 2015. godinu i Tripadvisor sertifikata za izvrsnost za 2015. godinu.

Najčitanije