7.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Sukno i definitivno na klupi Primorca?!

sandro-sukno

Vaterpolo klub Primorac pravi ozbiljan tim za sljedeću sezonu – CdM piše da će Sandro Sukno i definitivno će biti novi trener Kotorana, dok će klub iz drevnog grada pojačati i reprezentativac Crne Gore Aleksa Ukropina.

Nekada jedan od najboljih vaterpolista na svijetu, koji je zbog zdravstvenih problema morao da završi karijeru ranije nego što je planirao je u Kotoru i već je dogovorio saradnju sa Primorcem.

Na klupi bivšeg prvaka Evrope naslijediće Petra Vica, a u radu će mu pomagati dobro poznato lice kada je u pitanju kotorski i crnogorski vaterpolo, Vido Lompar.

Ukropina se u domaći vaterpolo vraća iz Mađarske, gdje je nastupao za OSC iz Budimpešte, koji se u međuvremenu ugasio, nakon što je ostao bez generalnog sponzora.

Biće veliko pojačanje za Primorac, s obzirom da ima status reprezentativca Crne Gore, a tek mu je 21 godina.

Za 10. jul zakazana je Skupština Primorca, na kojoj će najvjerovatnije Mlađan Janović biti izabran za predsjednika kluba, dok će funkciju sportskog direktora obavljati legenda kluba Antonio Petrović.

Sudeći po ovim najavama, od jeseni bi mogli da gledamo zanimljivije borbe za crnogorske trofeje, s obzirom da je godinama unazad Jadran bio dominantan u domaćim okvirima.

Izvor:CdM

Najčitanije