11.1 C
Kotor

Slušaj online radio

„Svi na Crkvice“ u nedjelju 14. avgusta

crkvice

Turistička organizacija (TO) opštine Kotor, treću godinu zaredom, organizuje manifestaciju „Svi na Crkvice“ u nedjelju 14. avgusta sa početkom u 9 sati i 30 minuta, sa ciljem promovisanja zaleđa Risna.

„Predio Crkvica bogat je kulturno-istorijskim građevinama u vidu tvrđava, a krase ga i očuvani predjeli, za koje vjerujemo da vrijedi posjetiti. Želimo upoznati, kako lokalno stanovništvo, tako i sve zainteresovane sa Crkvicama, a doživljaj upotpuniti raznovrsnim sadržajima. Biće obezbijeđen i prevoz iz Kotora“; poručuju iz TO Kotor.

Dobrodošlicu gostima poželjeće predstavnici TO Kotor i planinar Marjan Šantić, a posjetioci će biti u prilici da obiđu predio Crkvica sa posjetom tvrđavama Stražnik i Kom. Osim toga, zainteresovani će moći da se oprobaju u streličarstvu, a u saradnji sa Multisport Akademijom Mayer biće organizovane zabavne igre za sve generacije.

U toku trajanja manifestacije biće postavljeni štandovi na kojima će priliku za predstavljanje imati svi domaći proizvođači, sa selekcijom proizvoda, koje će posjetioci moći i da kupe.

„Teatar 303 će za sve prisutne izvesti zabavni program, nakon čega će gosti uživati u muzičkom programu sa Đurđom“, poručuju iz Turističke organizacije opštine Kotor.

Obezbijeđen prevoz

Iz Turističke organizacije (TO) Kotor obavještavaju da se obezbijeđen prevoz iz Kotora na manifestaciju “Svi na Crkvice”, koja će biti održana u nedjelju 14. avgusta sa početkom u 9 sati i 30 minuta.

Autobus polazi sa autobuskog stajališta pored Kulturnog centra “Nikola Đurković” u 8 sati i zaustavlja se na sljedećim autobuskim stajalištima:
-Dobrota
-Kamp
-Sveti Stasije
-Orahovac
-Perast
-Lipci

Osim toga, organizovan je i prevoz kombijem koji će krenuti iz Risna u 8 sati i 30 minuta, a okupljanje je kod Pošte u Risnu.
Turistička organizacija Herceg Novog organizuje prevoz za sve zainteresovane koji žive na području Herceg Novog, a autobus će krenuti u 8 sati sa Dubrave i zaustavlja se kod Luke Zelenika.

Najčitanije