20.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Svjetski jet set zaigraće polo u Porto Montenegro Areni

Polo graphic

Svjetski jet set zaigraće polo, po prvi put u Crnoj Gori. Ovaj glamurozni sportski i lifestyle događaj sa konjima i jahačima sa palicama, sinonim za konjičku disciplinu i sportsku eleganciju, održaće se od 1. do 3. avgusta na polo pop-up Porto Montenegro Areni.

Polo u marini Porto Montenegro okupiće svjetsku i nautičku javnost i ljubitelje pola, crnogorsku publiku i goste koji žele da provedu dan sa porodicom i prijateljima uživajući u ovom spektaklu, uz zanimljivu agendu, piće i sjajnu muziku.

Impresivna lista učesnika dokazuje koliko je ovaj događaj bitan u polo i biznis zajednici na internacionalnom, ali i globalnom nivou. Četiri sjajne ekipe odmjeriće znanje, iskustvo i spretnost, a među njima su i maharadža Savai Padmanabh Singh (Pacho) od Džajpura koji je jedan od nauglednijih predstavnika svjetskog pola; član reprezentacije pola u Velikoj Britaniji i vlasnik Royal Berkshire Polo kluba Jamie Morrison; višestruki pobjednik turnira Polo in the Park i velikog polo turnira na snijegu Charlie Wooldridge,i mnogi drugi.

Radujem se dolasku i igri sa svojom ekipom, po prvi put u jednoj marini. Polo u parku u Londonu je moja omiljena lokacija za igru pola, ali instikt mi govori da će nakon igre u Porto Montenegru, njen status zamijeniti igra u marini, prokomentarisao je Mahadža Savai Padmanabh Singh (Pacho) od Džajpura. Pored odgovornosti koje nosi status prestolonasljednika Džajpura, ovom mladom maharadži polo je velika strast, uz društveno-odgovorno djelovanje i humanitarne akcije. Magazin Forbes uvrstio ga je kao najmlađeg, a najuspješnijeg svjetskog igrača pola. Bio je zaštitno lice Dolce & Gabanna brenda na Milanskoj smotri mode prošle godine.

Organizator događaja je Global Citizen Forum, a Polo in the Port je jedan od ključnih društveno – sportskih događaja ovog ljeta, koji će spojiti sport svjetske klase sa predivnim okruženjem, sa pogledom na neke od najboljih jahti na svijetu. Polo se do sada igrao na različitim arenama, od onih na ledu u Saint Moritz-u u Švajcarskoj, na plaži nedaleko od Rovinja u Hrvatskoj, a ovog puta, po prvi put, u marini sa sjajnom kulisom nautičkog naselja, jedrilica i superjahti na jednoj strani, i planinskih masiva na drugoj strani arene.

Nakon našeg zadnjeg Foruma na Svetom Stefanu, zadovoljstvo je da našim partnerima i klijentima priuštimo još jedno luksuzno iskustvo Crne Gore – vjerujem da je sport najbolji ambasador. Naši partneri na projektu su: Arton Capital, Regent Porto Montenegro, Universal Capital Bank, Voli Motors, Plantaže, Azimut Yachts, Beluga, La Martina, Boadicea the Victorius i Sunreef Yachts, koji su udružili snage kako bi obilježili ovah događaj na tivatskoj rivijeri, ističe Armand Arton, osnivač Global Citizen Forum-a.

Događaj će u četvrtak 1. avgusta u 20 sati otvoriti izvanredna konjička povorka kroz marinu Porto Montenegro. Polo će se igrati u naredna dva dana, od 17 sati na Areni.

Karte su dostupne za kupovinu putem email adrese: events@portomontenegro.com, po cijeni od 20€.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije