17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Takmičenje barmena u hotelu Chedi Luštica Bay

Koktel festival organizuje se sa Udruženjem barmena a prijave su besplatne i otvorene do 18.marta

Festival barmena

Hotel The Chedi Luštica Bay biće domaćin takmičenja barmena koje će se pod nazivom „The Chedi Cocktail Festival“ održati u nedjelju, 20. marta na više hotelskih lokacija i u amfitetaru u Marina naselju.

Interesantna revija koktela i barmenskog umijeća organizuje se u saradnji sa Udruženjem barmena i predstavlja uvod u uzbudljivu gastro i hotelijersku sezonu koja gostima i posjetiocima treba da pruži nova nezaboravna iskustva i osjećaj pripadanja na jednom od najljepših djelova crnogorske obale.

Na programu koktel festivala u 12 časova u The Chedi lobi baru će biti barista masterclass, dva sata kasnije u baru restorana The Spot održaće se Monin masterclass a u 15 časova u amfiteatru će početi takmičenje u pripremanju koktela. Prijave su besplatne i otvorene za sve barmene do petka, 18. marta.

„Očekujemo da festival bude zanimljiv i učesnicima i posjetiocima, da pokaže umijeće crnogorskih koktel-majstora i moguće da preraste u tradicionalan događaj potencijalno sa učesnicima sa svih strana svijeta. Koktel pića se vezuju za boje, ukuse, ljeto i morski ambijent pa je ovo lijepa najava proljeća i predstojeće sezone“, saopštila je direktorica događaja The Chedi hotela, Bruna Aleksić.

Ponuda hotela ove godine obećava brojne događaje namijenjene gostima ali i svim posjetiocima Luštice Bay.

Najčitanije