22.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Teatar 303 ponovo u Splitu

Teatar 303 u Splitu

Komedija Teatra 303 “Što dalje to bolje” se ne zaustavlja. Nakon gostovanja po Vojvodini ide za Hrvatsku.

– Uslijedio je poziv “Udruženja Crnogoraca-Split” koji je za nas izuzetna čast i sa zadovoljstvom je prihvaćen, jer nam daje mogućnost da se nakon 2019g. ponovo predstavimo našim zemljacima i njihovim sugrađanima i priuštimo im malo našeg Kotorskog humora, kaže Dragan Buki Buzdovan.

Ovaj put Teatar 303 će 25.10. u Gradskom pozorištu mladih sa početkom u 19 sati izvesti komediju u kojoj igraju: Dragan Buzdovan i Ksenija Maslovar.

Nažalost od dugo očekivane monografije “40 g postojanja Teatra 303” nema još ništa, ali za utjehu je da nas je Udruženje Crnogoraca iz Splita uvrstilo u njihovu monografiju (20 godina postojanja) i time odalo priznanje za naš po njima kvalitetan rad.

Do boljih kulturnih dana za naše amatersko pozorište kod kuće, mi nastavljamo sa nastupima van Kotora, gdje naš rad kulturni radnici znaju da cijene i poštuju. Teško nam pada kad su se zbog nedostataka sredstava za putovanje ekipe Teatra 303 sa komedijom “Hotel Promaja” ove godine otkazali nastupi u Sinju, Subotici, Somboru i Vrbasu, ali nadamo se da će doći bolja vremena za sve Kotorske amatere koji svojim radom i kvalitetom zaslužuju puno veću podršku grada.

Najčitanije