21.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Teatar 303 prošetao “Red Carpetom”

Glamuroznim “Red Carpetom” poslovnog centra “Vukšić” u Radanovićima, sinoć su prošetali članovi kotorskog Teatar 303, koji su prije tridest godina trijumfovali na Turniru duhovitosti, kada su u tadašnjoj Jugoslaviji, u veoma jakoj konkurenciji 34 ekipe iz 32 grada, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, postali šampioni smijeha.

Dragan Buzdovan – Buki, Jovica Lalošević Faćo, Branko Brkanović, Ljilja Popović Moškov, Dragan Sklender Pele, Dolores Bonić Fabian, Boško Dončić, Vesna Živković, Olivera Radović, Kristina Stanišić i Andrej Lučev javio se putem Skayp-a, evocirajući uspomene na ovaj veliki uspjeh davne 1987. godine, oduševili su brojne prijatelje i poštavaoce Teatra 303.

Kao i uvjek članovi Teatra 303 su se na duhoviti i originalan način predstavili svoj rad od osnivanja do danas, kroz brojne anegdote, nastupe i događaje.

Proslava Teatar 303

Osnivač Teatra 303 Dragan Buzdovan – Buki, poručio je da teatar nastavlja sa radom, na žalost mnogih koji su bili njihov predmet interesovanja svih proteklih godina, ojačan mladim ljudima.

Proslava Teatar 303

Članovi tetara priredili su mini izložbu za 37 godina postojanja, fotografija, novinskih članaka, pehara, nagrada a ispred ulaza u poslovni centar „Vukšić“ bio je parkiran kombi bus koji su tada osvojili.

Proslava Teatar 303

Uz slavljeničku tortu, smijeh do suza i zvuke legendarnih VIS „Exodus“, koji ove godine slave 50 godina postojanja, fešta je nastavljena do duboko u noć.

Inače, Teatar 303 je dobio ime po broju mjesta u sali Centra za kulturu Kotor.

Više na našim fotografijama.

Najčitanije