16.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat – dočekajte Novu godinu uz Indiru (ex Colonia)

Uz nastup Perpetuum Mobile Band-a, od 21 sat na gradskoj rivi Pine u Tivtu počinje zagrijavanje, dok će nas u novogodišnju noć uvesti Indira (ex Colonia) nastupom od 23 sata, svojom fantastičnom energijom i poznatim hitovima. Veče puno dobre zabave upotpuniće tradicionalni novogodišnji vatromet, kojim ćemo tačno u ponoć uploviti u 2023. godinu.

Prvi dani Nove godine u Tivtu nastaviće se u prazničnom raspoloženju. Nedjelja, 1. januar 2023. godine, rezervisana je za koncert u podne uz zvuke poznate crnogorske violinistkinje Verice Čuljković – Electric violin u pratnji DJ-a Danila Radusinovića.

U večernjim satima goste će zabavljati tamburaški sastav La Banda od 21 sat nakon čega će nastupiti legendarni pjevač rok scene Željko Bebek, koji će svojim svima poznatim pjesmama, prirediti spektakl za ljubitelje dobre muzike svih generacija.

U ponedjeljak, 2. januara 2023. godine, na novogodišnjoj bini će nastupiti Danijel Alibabić sa početkom u 21 sat, dok će za najbolji provod u ostatku večeri biti zaslužan DJ Buba, čiji nastup je podržan od Porta Montenegra.

Najčitanije