20 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat kao centar modnih zbivanja: Revija italijanskog brenda Pinko oduševila mnogobrojne zvanice

Modna revija

Osim svjetskih metropola koje u septembru obilježavaju nedjelje mode, Tivat i Porto Montenegro su pokazali da su odlični domaćini jedinstvenim modnim događajima svjetskog kalibra. Mnogobrojne zvanice sinoć su uživale u noći mode i stila uz predstavljanje najnovije kolekcije italijanskog brenda Pinko. Revija je održana na mulu dva u Porto Montenegru, a eklektičan, originalan i savremen stil Pinkove kolekcije jesen/zima 2023. nikog nije ostavio ravnodušnim.

Ovaj glamurozni događaj organizovan je u saradnji agencije Stock Room koja prati brend Pinko na Balkanu, Pinkovog distributer za Crnu Goru, kompanije Samms i Porto Montenegr-a kao domaćina manifestacije. Sami organizatori su jako zadovoljni načinom na koji je protekao cijeli događaj.

“Uspješno je prošla revija, mislim da su svi jako zadovoljni, Ovim putem smo željeli predstaviti novu kolekciju fall / winter 2023. Ovdje nam je bila i glavna ekipa iz Italije iz firme Pinko. Nadam se da ćemo imati često ovako lijepih događaja u vašoj predivnoj zemlji. Ne bi ovaj događaj bio ovdje da nismo zaljubljeni u Crnu Goru, tu je dobro gostoprimstvo, atmosfera, ljepota prirode…,” ispričala je vlasnica agencije Stock Room, Danijela Budimir.

Modna revija

Saradnja između istarskog Stock Room-a i crnogorske grupe Samms učvršćena je 2017. godine kada su otvorili prvu Pinkovu franšiznu radnju u Podgorici, za kojom je uslijedila i veća, a treća je smještena u marini Porto Montenegro. Iz ovakve uspješne saradnje izrodila se i ova izuzetna revija koja je nagovijestila kakvi nas modni trendovi očekuju u skoroj budućnosti. Na upečatljiv izgled i odličan kvalitet nisu ostale imune ni mnogobrojne poznate ličnosti koje su prisustvovale event-u. Među njima su se našli turska glumica Özge Gürel, influenserka Sofija Milošević, glumci Slavko Kalezić i Dušan Kovačević, modne kreatorke Milena Đurđić i Marina Banović, ali i mnogi drugi.

“Ništa manje nisam ni očekivala ovdje u predivnom Porto Montenegru, nego da će ovaj događaj zasjeniti sve ono što gledamo kod nas u Crnoj Gori kada je organizacija modnih događaja u pitanju, prosto mogu da konkurišu Paris Fashion Week-u ili nekoj drugoj metropoli. Naravno da postoje komadi garderobe koje bih kupila, meni se najviše dopao urbani dio mode, steet style koji možemo svi da iznesemo,” ispričala je Banović.

Oduševljenje kolekcijom nije krila ni slavna Hrvatska manekenka  Elena Dizdar koja jedva čeka da svoja zapažanja sa revije, ali i sa puta kroz Crnu Goru prenese desetinama hiljada Instagram pratilaca.

“Pinko kao brend raste iz godine u godinu i velika je čast što nas je pozvao kao influensere, koji smo, slobodno mogu reći budućnost. Pratiocima ću prenijeti da se nosi crno, da Pinko više nije samo šljokičast, već da se nosi i klasika. Meni kao manekenki je jako simpatično biti u publici i nemati stres oko revije. Kreću Milano Fashion Week i ostale nedjelje mode, tako da ćemo se družiti svugdje po svijetu,” ispričala je Dizdar.

Modna revija

Sjajne impresije nakon događaja podijelila je i proslavljena sjevernomakedonska pjevačica, Victoria Loba koja se zahvalila Pinku iz Sjeverne Makedonije i Italije što odabrali upravo nju da isprati i široj javnosti prenese utiske sa ove revije,

“Baš mi je bilo lijepo tu, bila je odlična atmosfera, a cijela organizacija je prekrasna. Ovo mi nije prvi put u Crnoj Gori, ali je ovo moj najljepši dolazak ovdje, baš sam srećna zbog toga,” kazala je Loba.

Osim izuzetne garderobe Pinko brenda svojom raskošnom ljepotom su prisutne oduševile i crnogorske manekenke iz Nacionalne modne komore Crne Gore, te se i tako dokazalo da Crna Gora ima ogroman potencijal da se pozicionira na mapi modnih destinacije, pogotovo uz pomoć nadaleko poznatih brendova kao što je Pinko.

Izvor:Mediabiro

Najčitanije