17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat – Novogodišnji program nastavlja se programom za djecu i nastupom Borisa Novkovića

Novogodišnji program na gradskoj rivi Pine u Tivtu zvanično je otvoren u srijedu nastupoim popularne grupe Amadeus bend.

Program je nastavljen u četvrtak nastupom čelistkinje Ane Rucner, dok će u petak, 28. decembra, biti upriličeno dječije popodne sa Leontinom, Minjom Subotom, Tijanom Dapčević i Školom pjevanja iz Podgorice „D-mol“, a u večernjim satima od 21,30 nastupiće regionalna pop zvijezda Boris Novković.

Tivat novogodišnji program

U subotu, 29. decembra gostuje La Banda bend, tambura night, 30-tog od 13 sati gostuje The Gents, klasično popodne, a veče je rezervisano za Magic night Disco Inferno.

Tribut Abba bend će razgaliti publiku 31. decembra od 21,30 sati, dok će zvijezda večeri Željko Joksimović nastupiti od 23 sata. Folk zvijezda Lepa Brena,  nastupa 1. januara, kada se očekuje veliki broj gostiju, a isto veče od 21,30 nastupa Bojan Delić.

Program završava 2. januara sa nastupom tivatske grupe Toć i Ane Kokić.

Dnevni program rezervisan je za božićne bazare i sajmove, predstave i priredbe i brojne druge cjelodnevne aktivnosti uz DJ Resident-a.

Direktorica TO Tivat, Gabijela Glavočić izrazila je zadovoljstvo organizacijom, posjetom i ponudom, kako nam je kazala za “za sve generacijie i ukuse po nešto”.

Najčitanije