20.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat – Podržimo domaće

Novi štandovi

Štandovi za prodaju i plasman lokalnih proizvoda domaćih poljoprivrednih proizvođača, od petka 30. aprila. ponovo će se naći na dvije lokacije u Tivtu -Trgu magnolija i Trgu od kulture.

„Štandovi će biti otvoreni dva puta sedmično: petkom i subotom, tokom trajanja ljetnje sezone, a dinamika njihovog rada će zavisti od interesovanja naših poljoprivrednih proizviđača. Ovim putem ih pozivamo da se prijave i svoje proizvode bez dodatnih troškova, predstave i plasiraju građanima.“ – poručili su tim povodom juče iz Sekretarijata za privredu Opštine Tivat. Na ovaj način Opština i Sekretarijat za privredu nastavljaju pružati podršku lokalnim poljoprivrednim proizvođačima, promovišući njihove proizvode i usluge, bez nadoknade.

Opština Tivat finansirala je izradu i postavljanje štandova kako bi stvorila uslove da domaći proizvodi nađu svoj put do kupaca, na što jednostavniji način, a Tivćani i turisti koji posjećuju taj grad dobili priliku da na jednom mjestu nađu i kupe zdrave i autentične lokalne prehrambene proizvode.

Najčitanije