20.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat postao novo odredište na globalnoj karti Glovo aplikacije

Glovo Tivat

Najmanja opština u Crnoj Gori, ali grad prepoznat po žućenici, bući i superjahtama, od danas je domaćin i globalnom servisu – Glovo, koji povezuje građane Tivta s brojnim restoranima, supermarketima i maloprodajnim objektima.

Neki od najposjećenijih tivatskih restorana dio su Glovo mreže u Tivtu, a među njima su Astoria, LaParisienne, Theodorus, Portokali i Franca. Uskoro se mreži pridružuju i lokalne apoteke, kao i prodavnice mješovite namjene.

Kao poklon građanima Tivta, Glovo prvih nedelju dana poklanja besplatnu dostavu svima koji postanu dio Glovo zajednice. Osim toga, Glovo je za sve nove korisnike u Tivtu pripremio i specijalni popust – korištenjem promo koda GLOVOVOLITIVAT, korisnici dobijaju popust ukupne vrijednosti 6 eura (dva puta po 3 eura).

„Zadovoljstvo nam je da smo od danas prisutni u Tivtu, značajnom turističkom centru naše zemlje. Vjerujemo da će Tivćani i njihovi gosti na našoj aplikaciji pronaći svoja omiljena mjesta, koja su im od sada dostupna i iz udobnosti njihovih domova, što je u hladnijim godišnjim periodima naročito važno. Jako smo srećni i ponosni da su neke od najznačajnijih prodavnica i najeminentnijih restorana, zbog kojih se iz cijele Crne Gore dolazi u Tivat dio naše mreže i uvjereni smo da ćemo našu uslugu u Tivtu u narednom periodu dodatno unaprijeđivati,“ kazala je generalna menadžerka Glova za Crnu Goru, Bojana Radović.

Glovo Tivat

Ovime je Tivat postao dio Glovo mreže u Crnoj Gori, kojoj takođe pripadaju i Podgorica, Budva, Nikšić, Bar, Herceg Novi, Kotor, Ulcinj i Cetinje.

Glovo je jedna od prvih aplikacija za dostavu više kategorija proizvoda i jedna od vodećih svjetskih platformi za dostavu. Osnovan u Barseloni 2015. godine, Glovo posluje u Jugozapadnoj Europi, Istočnoj Europi i Africi. Aplikacija povezuje korisnike s restoranima, lancima supermarketa i maloprodajnim prodavnicama. Takođe, uključuje kategoriju „bilo šta“ koja korisnicima omogućava da naruče što god žele u svom gradu.

Za više informacija o Glovu posjetite: http://about.glovo.com/en/

Najčitanije