13.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat predstavio raznovrsnu ponudu na sajmu turizma u Beogradu

Nina Lakičević – foto Mediabiro

Turistička organizacija Tivat predstavila je svoju ponudu na 45. Beogradskom sajmu turizma.

Predstavljanje na Beogradskom sajmu turizma od velikog značaja za tivatsku turističku privredu. Tržište Srbije jako važno za Crnu Goru, turisti sa ove destinacije su uvijek na prvom ili drugom mjestu u ukupnoj strukturi gostiju, poručila je direktorica TO Tivat, Nina Lakičević.

“Zbog toga, jako nam je važno da budemo prisutni na ovom tržištu. Koliko god oni znaju za Tivat, jako je bitno da prezentujemo našu ponudu kako bi svi zainteresovani imali informaciju koliko vrijedno radimo kako bi upotpunili sadržaj, ne samo tokom sezone, već gotovo čitavih dvanaest mjeseci u toku godine”, kazala je ona.

Kako je istakla, posjetioce najviše zanimaju kapaciteti smještaja i cijene. Pripreme za ljetnju turističku sezonu su, kako je kazala, već uveliko u toku.

“Do juče bio je raspisan javni poziv kojim TO Tivat pomaže sve zainteresovane organizatore manifestacija. Mi ćemo ovih dana vidjeti ko se sve javio i kolika ćemo sredstva raspodijeliti. Od kraja aprila krećemo velikom dinamikom kada su u pitanju koncerti, manifestacije, predstave i sportske aktivnosti”, poručila je Lakičević.

Najčitanije