19.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivatska Akcija i grupa birača „Goran Božović – časno i odgovorno za bolji Tivat“ – JER SMIJEMO I UMIJEMO

TA-i-GB-JER-SMIJEMO-I-UMIJEMO

Tivatska Akcija i grupa birača „Goran Božović – časno i odgovorno za bolji Tivat“  u ponedjeljak su predali koalicionu izbornu listu za prijevremene lokalne izbore, po drugi put u proteklih skoro šest mjeseci, jer tako  biva u zemlji u kojoj ne postoje ni Ustav ni zakoni, u kojoj ne postoji ni imitacija vladavine prava, i u kojoj su jedine „institucije“ – partijske vrhuške u Podgorici”- saopšteno je iz koalicije Tivatske Akcije i  grupe birača “Goran Božović – časno i odgovorno za bolji Tivat”.

Pad kriminalnog  i krvomutničkog režima,  zahvaljujući raznim Abazovićima i Jokovićima, pretvorio se u nepodnošljivo i besprizorno ruganje  i iživljavanje nad ljudima koji su trideset godina čekali da padne jaram korupcije, kriminala i raspirivanja podjela. Umjesto prave  slobode i pravde dobili smo mnogo malih DPS-ova koji u svojoj borbi za moć građane i dalje nemilosrdno drobe u partitokratskoj centrifugi, pritom dozvolivši pripadnicima bivšeg režima da i dalje mirno šetaju, dižu nacionalne tenzije i mirno sklanjanju ono što su opljačkali.

Jasna je namjera iza ovog gnusnog i nikad prestajućeg rijalitija: zgaditi slobodnim ljudima, koji ne pristaju da budu partijski poltroni i poslušnici, bilo kakav društveni i politički angažman, gurnuti ih u apatiju i ravnodušnost, da bi partitokrate mogle što lakše da se igraju državom i društvom, i namiruju svoje interese.

Ali, prevarili su se – nećemo im priuštiti to zadovoljstvo.

Ako smo smjeli i umjeli 2014. da krenemo kao NVO u bespoštednu borbu protiv korupcije i kriminala u Opštini Tivat, ako smo smjeli i umjeli da s ostalim lokalnim listama srušimo 2020.  kriminalnu vlast u Tivtu, da oslobodimo Tivat i zaustavimo sumanutu pljačku opštinskog budžeta – sigurno  ni ovoj pošasti nećemo dozvoliti da nas pokoleba, jer smijemo i umijemo.

Tridesetog avgusta 2020. oslobodili smo Tivat od organizovanih kriminalnih grupa, a 23. oktobra 2022. porazićemo ih do kraja, da će nakon tog dana u tivatskom parlamentu postojati samo kao ružni dekor koji stalno opominje na trideset godina zla.

I nećemo, budite sigurni u to, dozvoliti nikome drugom da održi poltronsko-poslušnički način ponašanja i upravljanja. Nemamo 100 života, da bismo i jedan dan više trpjeli i tolerisali da nam poltroni, poslušnici, lopovi upravljaju sudbinama.

Za Tivat – grad slobodnih ljudi!

Izborna lista TIVATSKA AKCIJA i GORAN BOŽOVIĆ-ČASNO I ODGOVORNO ZA BOLJI TIVAT – JER SMIJEMO I UMIJEMO – MIRKO KOVAČEVIĆ:

 1. Mirko Kovačević, profesor srpskog jezika i književnosti
  2. Goran Božović, psiholog
  3. Miomir Abović, dr lingvističkih nauka
  4. Sanja Vuković, privrednik
  5. Bojana Đurović, turizmolog
  6. Aleksandar Dragojević, turizmolog
  7. Vesna Barbić, profesor srpske književnosti i jezika
  8. Petar Bilafer, penzioner
  9. Ivo Pean, profesor geografije
  10. Aleksandar Filipović, VKV elektrotehničar
  11. Valentina Božović, student
  12. Vladimir Bauk, preduzetnik
  13. Ljubiša Macanović, trgovac
  14. Nataša Fažo, menadžer nautičkog turizma
  15. Tamara Milović, frizer
  16. Andrea Tripović, diplomirani fizioterapeut
  17. Srećko Elkaz, mašinski alatničar
  18. Vukašin Lakić, preduzetnik
  19. Tijana Dragojević, BSC pomorske nauke
  20. Mario Kurtin, trgovac
  21. Mile Albijanić, samostalni umjetnik
  22. Slobodan Perišić, inženjer brodomašinstva
  23. Mišel Horvat, autoelektričar
  24. Dušanka Ribica, penzioner
  25. Petrana Stojović, penzioner
  26. Nikola Strahinja, muzičar
  27. Katarina Račeta, turizmolog
  28. Zlatko Škanata, radnik
  29. Ljubomir Tufić, brodomehaničar
  30. Dragica-Beba Bogdanović, penzioner
  31. Saša Dubljević, prevodilac
  32. Andrija Rašica, penzioner

Najčitanije