25 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivatska Akcija i grupa birača „Goran Božović – časno i odgovorno za bolji Tivat“ – JER SMIJEMO I UMIJEMO

TA-i-GB-JER-SMIJEMO-I-UMIJEMO

Tivatska Akcija i grupa birača „Goran Božović – časno i odgovorno za bolji Tivat“  u ponedjeljak su predali koalicionu izbornu listu za prijevremene lokalne izbore, po drugi put u proteklih skoro šest mjeseci, jer tako  biva u zemlji u kojoj ne postoje ni Ustav ni zakoni, u kojoj ne postoji ni imitacija vladavine prava, i u kojoj su jedine „institucije“ – partijske vrhuške u Podgorici”- saopšteno je iz koalicije Tivatske Akcije i  grupe birača “Goran Božović – časno i odgovorno za bolji Tivat”.

Pad kriminalnog  i krvomutničkog režima,  zahvaljujući raznim Abazovićima i Jokovićima, pretvorio se u nepodnošljivo i besprizorno ruganje  i iživljavanje nad ljudima koji su trideset godina čekali da padne jaram korupcije, kriminala i raspirivanja podjela. Umjesto prave  slobode i pravde dobili smo mnogo malih DPS-ova koji u svojoj borbi za moć građane i dalje nemilosrdno drobe u partitokratskoj centrifugi, pritom dozvolivši pripadnicima bivšeg režima da i dalje mirno šetaju, dižu nacionalne tenzije i mirno sklanjanju ono što su opljačkali.

Jasna je namjera iza ovog gnusnog i nikad prestajućeg rijalitija: zgaditi slobodnim ljudima, koji ne pristaju da budu partijski poltroni i poslušnici, bilo kakav društveni i politički angažman, gurnuti ih u apatiju i ravnodušnost, da bi partitokrate mogle što lakše da se igraju državom i društvom, i namiruju svoje interese.

Ali, prevarili su se – nećemo im priuštiti to zadovoljstvo.

Ako smo smjeli i umjeli 2014. da krenemo kao NVO u bespoštednu borbu protiv korupcije i kriminala u Opštini Tivat, ako smo smjeli i umjeli da s ostalim lokalnim listama srušimo 2020.  kriminalnu vlast u Tivtu, da oslobodimo Tivat i zaustavimo sumanutu pljačku opštinskog budžeta – sigurno  ni ovoj pošasti nećemo dozvoliti da nas pokoleba, jer smijemo i umijemo.

Tridesetog avgusta 2020. oslobodili smo Tivat od organizovanih kriminalnih grupa, a 23. oktobra 2022. porazićemo ih do kraja, da će nakon tog dana u tivatskom parlamentu postojati samo kao ružni dekor koji stalno opominje na trideset godina zla.

I nećemo, budite sigurni u to, dozvoliti nikome drugom da održi poltronsko-poslušnički način ponašanja i upravljanja. Nemamo 100 života, da bismo i jedan dan više trpjeli i tolerisali da nam poltroni, poslušnici, lopovi upravljaju sudbinama.

Za Tivat – grad slobodnih ljudi!

Izborna lista TIVATSKA AKCIJA i GORAN BOŽOVIĆ-ČASNO I ODGOVORNO ZA BOLJI TIVAT – JER SMIJEMO I UMIJEMO – MIRKO KOVAČEVIĆ:

  1. Mirko Kovačević, profesor srpskog jezika i književnosti
    2. Goran Božović, psiholog
    3. Miomir Abović, dr lingvističkih nauka
    4. Sanja Vuković, privrednik
    5. Bojana Đurović, turizmolog
    6. Aleksandar Dragojević, turizmolog
    7. Vesna Barbić, profesor srpske književnosti i jezika
    8. Petar Bilafer, penzioner
    9. Ivo Pean, profesor geografije
    10. Aleksandar Filipović, VKV elektrotehničar
    11. Valentina Božović, student
    12. Vladimir Bauk, preduzetnik
    13. Ljubiša Macanović, trgovac
    14. Nataša Fažo, menadžer nautičkog turizma
    15. Tamara Milović, frizer
    16. Andrea Tripović, diplomirani fizioterapeut
    17. Srećko Elkaz, mašinski alatničar
    18. Vukašin Lakić, preduzetnik
    19. Tijana Dragojević, BSC pomorske nauke
    20. Mario Kurtin, trgovac
    21. Mile Albijanić, samostalni umjetnik
    22. Slobodan Perišić, inženjer brodomašinstva
    23. Mišel Horvat, autoelektričar
    24. Dušanka Ribica, penzioner
    25. Petrana Stojović, penzioner
    26. Nikola Strahinja, muzičar
    27. Katarina Račeta, turizmolog
    28. Zlatko Škanata, radnik
    29. Ljubomir Tufić, brodomehaničar
    30. Dragica-Beba Bogdanović, penzioner
    31. Saša Dubljević, prevodilac
    32. Andrija Rašica, penzioner

Najčitanije