17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivatska koalicija DPS-SD-SDP-LP: Tivat ne možete zapečatiti

PRAVA STVAR – Tivat – Koalicija

Uvažena gospodo, da bude jasno, Tivat niko neće zapečatiti, jer je naš Tivat otvoren grad, otvorenog srca i neće ga zapečatiti ideologija zatvorenog uma. Bez ikakve sumnje možemo konstatovati da je vaša politička priča zapečaćena opšte poznatom činjenicom, a to je da se i sada prilikom predstavljanja sopstvene liste vi bavite našom koalicijom. Kao ni sada tako i u protekle dvije godine nemate što drugo ponuditi građanima Tivta, osim revanšistički sprovedene politike prema vašim neistomišljenicima, saopšteno je danas iz koalicija DPS-SD-SDP-LP.

Pečat na vaše neistine, farbanja i šminkeraj kojim se hvalite, stavili ste danas, kada ste konačno i javno potvrdili da nijeste građanska lista, nego ono što ste uvijek i bili, a to je instrument partija državnog nivoa. Poseban pečat vašoj koaliciji danas su dali vaši gosti u prvim redovima, predsjednici opština i funkcioneri iz susjednih opština i drugih gradova.

Da vas podsjetimo listu „PRAVA STVAR, Koalicija Za Tivat svih nas – DPS, SD, SDP, LP“ predali su svi do jednoga naši kandidati za odbornike, koju je predvodila naša Dubravka Nikčević, bodreni sugrađanima – simpatizerima, nijesmo morali dovoditi ljude sa strane da nas hrabre.

Uvjereni smo da će građanke i građani Tivta, 23. oktobra “zapečatiti” vaše funkcionerske fotelje i zauvijek ih arhivirati. Tivat je spreman da ovoga puta prepozna što je PRAVA STVAR Za Tivat svih nas! poručili su iz koalicija DPS-SD-SDP-LP.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije