26.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivatska koalicija DPS, SD, SDP, LP: Zaokružimo 4! Za Tivat svih nas!

Za Tivat svih nas

Poštovane Tivćanke i Tivćani, kraj je predizborne kampanje. Rezultat na izborima je sasvim izvjestan u korist koalicione liste DPS, SD, SDP, LP koja će u naredne četiri godine, zahvaljujući vašoj podršci, biti stub nove upravljačke strukture u Opštini Tivat i koja će raditi pravu stvar za Tivat svih nas, kako smo vam i garantovali.

U naredne četiri godine kako bismo ispravili sve greške aktuelne uprave, a ima ih mnogo, i sve su na vidjelu ispivale u toku ove kampanje, obećavamo vam sljedeće:

– Tivtu ćemo vratiti prepoznatljivi građanski, mediteranski duh;

– Gradska kuća biće dom, a mi ćemo biti servis svima vama bez obzira na vjersku, nacionalnu ili političku pripadnost;

– Poštovaćemo Ustav i zakone naše Crne Gore i za nepoštovanje istog, lično i politički odgovarati;

– Vodićemo se zakonom i etikom u zapošljavanju i upravljanju gradom i gradskim preduzećima;

– Svi građani će imati jednak tretman i jednake šanse za pomoć i za zaposlenje i za pristup opštinskim servisima;

– Opštinski budžet neće biti punjen da bi se koristio za ličnu i političku promociju ili zloupotrebe već sredstvo čija je jedina i isključiva namjena poboljšanje gradskih servisa, kvaliteta života naših sugrađana;

– Izvršna vlast će biti odgovorna zakonodavnoj i direktno vama i neće biti zloupotreba i neprincipijelnog zadržavanja fotelja.

Zahvaljujemo se na ukazanoj prilici da vam se prezentujemo, vremenu koje ste izdvojili da razgovarate sa predstavnicima naše koalicione liste i kandidatkinjama i kandidatima za odbornike, posjetama na našim promotivnim događajima i pažnji koju ste posvetili našem program.

Posebnu zahvalnost vam upućujemo na povratnim informacijama, utiscima i sugestijama koje ste nam dali. Vaše pohvale i predlozi, poneka kontruktivna kritika, daju nam dodatnog vjetra u naša jedra i pojačavaju našu motivaciju i energiju da odmah nakon izbora zajedno sa vama, u sinergiji, započnemo naš put prema Tivtu svih nas.

Ostao je taj mali ali veoma važan korak, da u nedjelju 23. oktobra izađete na izbore i zaokružite broj 4. I to zaista uradite opušteno, bez straha, pozitivni i sa osmjehom, jer ti koji vas plaše da vam neće produžiti ugovor, da ćete ostati bez posla ako budete glasali za nas, koji vam naređuju da morate doći na njihove skupove, neće više biti u poziciji bilo kakvog odlučivanja. Takvim odnosom prema vama su samo i potvrdili da su bili sitni prodavci magle, a demokratija, pluralizam i pravo na slobodan izbor su im samo pojmovi na papiru koje koriste onda kada im je potrebno da sakriju svoju istinsku političku nedemokratsku prirodu.

Sada, drage sugrađanke i sugrađani, za trenutak samo stavimo sve to po strani, a zajedno započnimo planiranje realizacije programa koji smo vam prezentovali i koji će učiniti da naš grad ponovo iskorači prema modernom i razvijenom svijetu. Zajedno vraćamo prepoznatljivi istinski građanski i mediteranski duh našeg grada, za sve nas i u korist svih nas, od Lepetana do Krtola i Krašića. Bićemo jedan tim, koji će raditi za sve građanke i građane Tivta, neopterećeni političkom, vjerskom, etničkom ili bilo kojom drugom pripadnošću. Puno je izazova pred nama, ali cilj je toliko lijep da svi zajedno moramo uživati na putu do njegovog ostvarenja, bez obzira koliko će truda, znanja i vremena biti potrebno da ga uložimo. A znanja i volje ima u Tivtu. Zato gledajmo samo u jednom pravcu, u naš Tivat, radimo za njega, radimo PRAVU STVAR.

Zaokružimo 4, za Tivat svih nas! Srećno nam!

Prava stvar, Koalicija Za Tivat svih nas – DPS, SD, SDP, LP   

Najčitanije