13.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivatska marina i nautičko naselje na sajmu nekretnina u Kanu

PM u Kanu

Kompanija Adriatic Marinas iz Tivta zajedno sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma predstavila je investicioni projekat Porto Montenegro na 30. Međunarodnom sajmu nekretnina MIPIM  u Kanu, promovišući ga kao destinaciju za luksuznu klijentelu i ljubitelje nautike.

Trodnevni MIPIM u Kanu koji je završen juče, je vodeća platforma za prezentaciju inovativnih projekata svjetskih nekretnina i okuplja najveće investitote i arhitekte iz preko sto zemalja.

„Novi dodatak u luksuznoj rezidencijalnoj kolekciji Porto Montenegra, stanovi u rezidenciji „Elena“,  dostupni su na tržtu svjetskih nekretnina, i vlada već sjajna povratna informacija potencijalnih kupaca. Boravak u naselju i marini Porto Montenegro predstavlja zabavan, glamurozan i opuštajući doživljaj, uz mnoštvo sadržaja, ugostiteljskih objekata najvišeg ranga i svjetskih brendova i sjajnog kalendara događaja tokom nastupajućeg ljeta.“- ističe marketing asistentkinja za rezidencije u Porto Montenegru, Marija Tomović.

Stanovi u objektu koji je inspirisan crnogorskom princezom i italijanskom kraljicom Jelenom Petrović-Savoja, koštaju od 5 hiljada do skloro 12 hiljada eura po kvadratu.

„Činjenica da Porto Montenego na vez može prihvatiti i najveće jahte na svijetu, dužine čak do 250 metara, crnogorsku marinu svrstao je na poziciju svjetskog lidera kada je nautički turizam u pitanju, a predstavljanje na Međunarodnom sajmu nekretnina MIPIM, je odlična prilika za predstavljanje i ovih kapaciteta.“- saopšteno je iz Adriatic Marinasa.

Najčitanije