9 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Herceg Novi – počinju sa radom turističko informativni biroi

Herceg Novi -Šetalište Pet Danica – foto TO HN

Uz strogo pridržavanje svih preventivnih i bezbjednosnih mjera za sprečavanje širenja epidemije Corona virusa, nakon skoro dvomjesečnog prekida, počeće sa radom turističko informativni biroi Turističke organizacije Herceg Novi.

od ponedeljka, 11. maja, na teritoriji opštine Herceg Novi  sa radom počinju  tri turističko informativna biroa; TD Igalo, Trg i Meljine. Radno vrijeme TIB-ova je od 9 do 15 časova, svakog dana sem nedelje koja je neradna.

Ovo je prilika da još jednom pozovemo predstavnike turističke privrede da se zajedno uključimo u predstavljanje ljetnje ponude Herceg Novog. U okviru regionalne kamanje TOHN će u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom i Ministarstvom održivog razvoja i turizma promovisati  predstojeću ljetnju sezonu u našem gradu.

Ovim putem pozivamo predstavnike hotela, privatnog smještaja, turističkih kampova i turističkih agencija da nam dostave cijene svojih ponuda  za predstojeću sezonu i to za period visoke sezone (jul i avgust), za period niže sezone (jun i septembar), kao i za period niske sezone (oktobar). Uz cijene, potrebno je dostaviti i fotografije ponude, u visokoj rezoluciji.

Obzirom da regionalna kampanja počinje 15. maja, molimo sve predstavnike da svoju  ponudu dostave u što kraćem roku na email info@hercegnovi.travel, ili fizički dostave u neki od tri TIB-a od ponedjeljka 11. maja (od 9 do 15 časova), ili u prostorije TOHN.

S toga zajedničkim djelovanjem TOHN i turističke privrede Herceg Novog nadamo se da će se postići najbolji mogući rezultati u novonastalim okolnostima, kaže se u saopštenju.

Najčitanije