10.8 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Kotor u Londonu predstavila turističku ponudu

TO Kotor u Londonu

TO Kotor predstavlja turističku ponudu svog grada na 43. međunarodnoj turističkoj berzi World Travel Market, koja se održava u periodu od 7. do 9. novembra, u Londonu.
Nastupamo u organizaciji NTO Crne Gore, zajedno sa drugim lokalnim turističkim organizacijama i predstavnicima turističke privrede.

S obzirom da je broj turista sa tržišta Velike Britanije u konstantnom porastu, trudimo se da unaprijedimo i pojačamo promociju ka ovom tržištu.

Tokom prva dana dana berze imali smo desetine sastanaka sa predstavnicima turoperatora, medija, blogera, influensera i agencija koje se bave digitalnim marketingom i kampanjama na britanskom tržištu, kao i drugim tržištima koja su od interesa za Kotor.
Berza u Londonu je mjesto susreta svih onih iz svijeta putovanja, medija, marketinga i svega drugog što je posredno ili neposredno vezano za turizam.

Kada je u pitanju britansko tržište dobra vijest je da će od maja 2023. biti uspostavljena još jedna direktna avio linija ka Tivtu sa ovog tržišta. Kompanija Jet2 holidays će saobraćati dva puta sedmično na relaciji Mančester-Tivat što će omogućiti veći turistički promet sa ovog za nas veoma značajnog tržišta.

Zadovoljni smo kontaktima koje smo ostvarili na sajmu u Londonu i veoma optimistični kada je u pitanju učešće turista iz Velike Britanije  naredne  turističke  sezone.

Najčitanije