23.9 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Tivat će finansirati 27 manifestacija tokom 2024.

Tivat – foto Boka News

Na osnovu Javnog poziva za podnošenje zahtjeva za dodjelu sredstava za pokrivanje dijela troškova organizacije manifestacija, Izvršni odbor Turističke organizacije opštine Tivat, donio je odluku da se finansira 27 manifestacija.

Turistička organizacija Tivat je primila 33 zahtjeva za dodjelu sredstava, od kojih je 27 od njih ispunilo tražene kriterijume. Ukupna opredjeljena sredstva po ovom Javnom pozivu iznose 31.500 eura.

TO Tivat finasirati će MZ Krtoli za 9. Srpski sabor sa 2.500 i MZ Krašići za Feštu od ribe i vina sa 2.500 eura, GPD Tivat “Veliki šušur”, KUD Boka “Kolo bez granica”, KUC Kadena “7. Smotra folklornih ansambala” sa po 2.000 eura, TK Multisport akademija Mayer “Boka Bay Trail”, Organizacija žena Tivat “Žućenica fest”, MZ Lepetane “Fešta od ribe i vina”, Fondacija tivatske muzičke svečanosti “Tivatski muzički festival”, BSK Kalimanjac “68. Bućarska olimpijada” sa po 1.500 eura…

Cijeli spisak možete pogledati ovdje. 

Turistička organizacija Tivat sa organizatorima navedenih manifestacija potpisaće ugovore kojim se regulišu međusobna prava i obaveze.

Najčitanije