16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Tivat kampanja – Od gradova regiona do Dubaia

Tivat – foto Miko Đuričić

Turistička organizacija Tivat intenzivno radi na regionalnoj kampanji. Jedna ekipa je trenutno u Prištini a očekuje ih Lukavac pa „roud šou” kampanja tokom koje će obići Skoplje, Beograd, Suboticu, Banjaluku i Sarajevo.

– Kroz kampanju će se obići Skoplje gdje će Turistička organizacija Tivat biti organizator, zatim Beogradski manifest gdje ćemo već imati spreman kalendar manifestacija koje ćemo predstaviti. Bićemo i na subotičkom sajmu koji ćemo uvezati u kampanju, zatim Banjaluka i Sarajevo kada je tržište Bosne i Hercegovine u pitanju- kaže Tamara Krstović iz TO Tivat.

Kalendar manifestacija koji će biti predstavljen na Beogradskom manifestu je već sklopljen. Slijedi finalizacija i predstavljanje kroz markentinšku kampanju jer su, kaže Krstović, sa medijima na različitim tržištima obnovljeni stari dobri odnosi.

– Turistička organizacija Tivat će se predstaviti na sajmu u Dubaiu. Odgovorili smo na srdačan poziv Flaj Dubai-a i prihvatili učešće. Tivat će se samostalno predstaviti sa delegacijom Opštine, ali TO Tivat je jedina koja će se predstaviti na sajmu, u svom prostoru. Eto, imamo i tu avio liniju Tivat-Dubai pa će i naše kolege i predstavnici Opštine Tivat ići upravo tom linijom – najavljuje Krstović i naglašava da Sajam u Dubaiu počinje 22. i traje do 25. aprila.

U fokusu TO Tivat su i značajni ekološki datumi a posebna priprema je za 5. jun, Dan zaštite životne sredine. Kao svake godine, tako će i ove biti organizovane studijske posjete novinarskih grupa. Novina je da će se više bazirati na blogere iz više branši, a posebno gastronomija i moda.

/Ž.K./

Najčitanije