12.1 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Tivat predstavila ponudu – očekuju goste iz Srbije i tokom zimskih mjeseci

Foto TO Tivat

Turistička organizacija Tivat u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i lokalnim turističkim organizacijama, na tržištu Srbije, predstavlja ponudu ove destinacije za novogodišnje praznike i zimsku sezonu.

Promocija Novogodišnjeg programa koji sadrži niz koncerata, zabavnih sadržaja i nastupa u Tivtu regionalnih muzičkih zvijezda, počela je prezentacijom koja je u srijedu održana u hotelu “Hilton” u Beogradu, u organizaciji NTO Crne Gore.

“Uz zvuke klape Castel Nuovo, brojni gosti, predstavnici medija i turističkih agencija, bili su u prilici da se upoznaju ponudom koju je crnogorska privreda pripremila za predstojeću sezonu i novogodišnje praznike. U Hiltonu su prisustvovale i članice ženskog tamburaškog sastava “La Banda” koji će u Tivtu nastupiti 1.januara 2023.godine kao predgrupa regionalne zvijezde Željka Bebeka”- saopšteno je danas tim povodom iz TO Tivat.

Promocija se nastavila na Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu koji se održava u periodu od 17. do 19. novembra. Prvi dan sajma je ispraćen posjetom brojnih medija, među kojima je bila i TV Vojvodina i NS internet portal. Sinoć je u Kulturnom centru “Svilara” održana i prezentacija ponude Crne Gore, koja je ovogodišnja zemlja partner sajma u Novom Sadu. Događaju je prisustvovao veliki broj zvanica i medija, a gostima se obratio crnogorski ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović.

Foto TO Tivat

“Kada su turisti iz Srbije u pitanju, po broju realizovanih dolazaka i noćenja u Tivtu, zauzimaju prvo mjesto.Za prvih devet  mjeseci  ove godine turisti sa ovog tržišta ostvarili su 25.305 dolazaka i 271.386 noćenja”- istakli su iz TO Tivta.

Tivatska Turistička organizacija iskoristila je priliku da na sajmu u Novom Sadu promoviše i bogat četvorodnevni program novogodišnjih praznika u Tivtu. Na sajmu svoju ponudu inače, predstavljaju i hotel ,,The Chedi Luštica Bay” i HTP ,,Mimoza”.

Nakon nastupa u Beogradu i Novom Sadu, TO Tivat će nastaviti promociju novogodišnje i zimske ponude i u Sarajevu.

Izvor:S.L.

Najčitanije