15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Tivat predstavila ponudu u glavnom gradu Makedonije

Skopje

U okviru promoticvne kampanje „Road show“, u protekla dva dana u Skoplju je predstavljena turistička ponuda Crne Gore za aktuelnu ljetnju turističku sezonu.

Promocija je održana na glavnom gradskom trgu, a svoju ponudu predstavile su  lokalne turističke organizacije Tivta, Herceg Novog Budve i Bara zajedno sa predstavnicima Nacionalne Turističke Organizacije CG.

„U okviru svog predstavljanja TO Tivat je organizovala i radnu večeru za predstavnike makedonskih medija, turističke agencije i turoperatere sa ovog tržišta. Ispred medija večeri su prisustvovali novinari iz novinske kuće Nova Makedonija, Makedonski  radio, Mkd informativna agencija Mia, MRTV, Radio Bubamara. Gosti večeri bili su i konzul Crne Gore u Makedoniji Predrag Mitrović kao i predsjednik parlamenta Talat Džaferi“- saopštila je danas TO Tivat.

Skopje

Samo javno predstavljanje ponude Tivta i Crne Gore upriličeno na glavnom skopskom gradskom trgu, izazvalo je veliko interesovanje građana. Njima je prezentovana aktuelna ponuda za sezonu, bogat izbor propagandnog materijala u vidu brošura, kataloga, mapa sa ciljem što boljeg upoznavanja sa pomenutim gradovima Crne Gore, kao potencijalnom destinacijom za odmor.  Ovom prilikom je predstavljen i bogat kulturno-zabavni program manifestacija „Tivat ljeto 2018.“

Za animaciju najmlađih pobrinuo se i štuler koji je na jedan originalan način najavio predstojeći međunarodni karneval u Tivtu, kao  i već tradicionalni tivatski festival uličnih performera što će se održati tokom jula.

Najčitanije