9 C
Kotor

Slušaj online radio

Tokom žurke u Kotoru pronađeni ekstazi i marihuana, uhapšeni Podgoričanin i Novljanin

Policija

Kotorska policija je u jednom noćnom klubu kontrolisala tri osobe i tom prilikom kod jedne pronašla ekstazi, kod druge marihuanu, a kod treće oboje.

Kod P.V. (20) iz Podgorice pronađeno je 26 tableta sintentičke droge ekstazi.

– Sa događajem je upoznat tužilac koji se izjasnio da se u radnjama P.V. stiču elementi krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, te da se osumnjičeni liši slobode – saopštili su iz policije.

Kod D.K. (18) iz Podgorice su pronađena četiri manja pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana.

– Po nalogu postupajućeg tužioca, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga protiv ovog lica podnijeta je krivična prijava u redovnom postupku – kazali su iz polciije.

Kontrolom R.S. (25) sa prebivalištem u Herceg Novom pronađena je jedna tableta sintetičke droge ekstazi i tri ručno pravljene cigarete sa sadržajem opojne droge marihuana, tzv. „džoint“.

– Tužilac se izjasnio da se u radnjama ovog lica ne stiču elementi krivičnog djela. Protiv njega je podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga – kazali su iz policije.

Opojna droga je oduzeta i biće predmet vještačenja u Forenzičkom centru Uprave policije.

– Sluzbenici Odjeljenja bezbjednosti Kotor su, osim toga, 7. maja kontrolisali još tri lica kod kojih su pronađene manje količine opojne droge marihuana. Protiv njih će biti podnijete prekršajne prijave – dodali su u saopštenju.

Najčitanije