12.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Trajekt saobraća u terminu od 06-22 sata, naredne sedmice…

Trajekt – foto Boka News

Trajekt “30. avgust” ove će sedmice saobraćati u terminu od 06-22 sata i prevoziće automobile i autobuse, dok će od narednog ponedjeljka saobraćati 24 sata.

Prevoz će biti besplatan do daljnjeg.

Prvoj vožnji iz Lepetana do Kamenara prisustvovali su predsjednik Vlade Dritan Abazović, ministarka ekologije Ana Novaković Đurović, predsjednik Opštine Tivat Željko Komnenović, predsjednik SO Tivat Miljan Marković, potpredsjednici Opštine Jovan Brinić i dr Andrija Petković, kao i čelnici JP “Morsko dobro”, Mladen Mikijelj i Blažo Rađenović.

”Opštine Tivat i Herceg Novi će insistirati do kraja da se zadovolji javni interes i da imamo udjela u upravljačkoj strukturi i dijelu dobiti. Znamo da je bio težak posao, bilo je i konstruktivnuh kritika, ali i nekonstruktivnih, ali najvažnije od svega je da će država upravljati ovom linijom, a ne privatnik, što je dovoljan razlog što je Opština Tivat podržala ovaj projekat. Moram zahvaliti građanima što su bili solidarni i strpljivi. Vjerujem da će JPMD uskoro nabaviti i ostatak flote, tako da ćemo spremno dočekati turističku sezonu za koju imamo odlične najave“- poručio je predsjednik Opštine Željko Komnenović i poželio trajektu “30. avgust“ uspješan rad.

Najčitanije