16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Traži se Fjako Južinović!

Snimak iz serijala Kljuc Mimoze

Potraga je počela. Ukradeni su ključevi grada nakon otvaranja Praznika mimoze. Da li je počinilac kriv za sve nedaće u Herceg Novom? Javno suđenje optuženom će se održati u subotu 04. Marta u 20 sati na plaži La Bamba u Igalu sa ili bez prisustva optuženog.

Poznato je da se svake godine na Prazniku mimoze posljedjeg dana spaljuje Krnevo –  optuženi za sve “loše situacije, nedaće i probleme Novljana” u prethodnoj godini koje su se dešavale u gradu. Svi ovi problemi su već poznati građanima, a ove godine će i posjetioci moći da se informišu o značaju čina spaljivalja karnevala koji već 54 godina ima svoju tradiciju, putem ove televizijske forme.

Da bi Festival bio inovativniji i moderniji, reditelj i scenarista Vladimir Milošević, direktor marketinga Praznika mimoze Damir Kokeza i Ivan Peulić iz NVO Maškare osmislili su zabavno humoristički televizijski format, koji će se emitovati u 14 kratikih epizoda na Radio televiziji Herceg Novi i zvaničnom YT kanalu festivala pod nazivom “Ključ mimoze”.

 “Htjeli smo da ove godine napravimo nešto novo, interesantno gledaocima. Ove godine sam dobio priliku da pišem scenario za spaljivanje krnevola. Ivan Peulić iz NVO Maškare, Damir Kokeza i ja, došli smo na ideju da smislimo nešto novo, tako da smo smislili serijal od 14 epizoda, koje su uvertira za spaljivanje. Protagonista koji je glavni junak serijala pravi nemile situacije po gradu, a mi rado izvještavamo o tome” rekao je reditelj i scenarista serijala Vladimir Milošević.

Pozivamo vas za ispratite svih 14 epizoda ovog dinamičnog formata i da nam javite ukoliko ste negde ugledali počinioca.

Oficijalni YT kanal 54. Praznika mimoze – https://www.youtube.com/@praznikmimoze/

Prva epizoda: Ključ grada (Nepoznati počinilac napao je kapa karnevala i oteo je ključeve. Ključ grada je sve, bez njega nema praznika, kaže kapo koji je zadobio tjelesne povrede u prvoj epizodi nakon borbe sa NN licem koju je pogledalo do sada 16 000 ljudi)

Link ka epizodi: https://www.youtube.com/watch?v=s2_wjn5ybpo

Druga epizoda: Razbojnik se ne zaustavlja dok sve ne upropasti. Čovjek nepoznat policiji, ali poznat javnosti Fjako Južinović. Identitet je otkriven, ali strah i dalje postoji gdje će se pojaviti I šta je sljedeće.

Link ka epizodi:

https://www.youtube.com/watch?v=JeT0zz7yCpI

Treća epizoda: Dio plana sabotiranja Praznika mimoze je pomeranje sata na čuvenom simbolu grada, na Sahat kuli. Poseban problem nastao je u Opštini Herceg Novi gde su zaposleni ranije napustili radna mjesta. A zločinac i dalje slobodno šeta ulicama grada, čak se drznuo da reporteru našeg serijala “uleti” u kadar.

Link ka epizodi: https://www.youtube.com/watch?v=32V7WRGDIp0

Četvrta epizoda: Nema kraja novskoj drami. Fjako udara još jače napao je Jokinu kužinu. Kuvarica je baš u momentu pravljenja tradicionalnih njoki ugledala počinioca…

Link ka epizodi:  https://www.youtube.com/watch?v=800nv0Kd5iY

Najčitanije