13.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Tri osobe procesuirane zbog kokaina u Budvi i Herceg Novom

Herceg Novi – hapšenje

Službenici Regionalnog centra bezbjednost Jug – Odjeljenja bezbjednosti Budva i Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi su, u dvije odvojene aktivnosti, pronašli i oduzeli kokain i procesuirali tri osobe.

Naime, budvanska policija je u ulici Slovenska obala kontrolisala J.J. (42) državljanina Republike Srbije, i kod njega pronašla manju količinu kokaina.

“Preduzetim radnjama policije je došla do sumnje da je J.J. navedenu drogu kupio od D.T. (37) iz Podgorice. Pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Budva su pronašli i kontrolisali D.T. kod kojeg je pronađen kokain, jedna tableta i novac u iznosu od 370 eura za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika”, saopštila je policija.

D.T. je po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, dok je J.J. uhapšen zbog izvršenog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi su, u okviru aktivnosti na suzbijanju ulične prodaje narkotika, kontrolisali dvije osobe na tvrđavi „Forte Mare“, kojom prilikom je kod F.R. (33) iz Podgorice pronađen i oduzet kokain.

“Protiv njega je podnijeta prekršajna prijava zbog izvršenog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga”, navodi policija.

Najčitanije