21.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Turistička organizacija Tivat ugostila predstavnike turoperatera iz Mađarske i Slovenije

Posjeta turoperatora iz Slovenije

Turistička organizacija opštine Tivat ugostila je predstavnike turoperatora iz Mađarske i Slovenije, koji su u organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore početkom decembra boravili u studijskoj posjeti Crnoj Gori.

Predstavnici nekih od najznačajnijih turoperatora sa  tržišta Mađarske, među kojima su: Budavar Tours, Haris Travel, OTP Travel, Utazom.com, 1000 UT kao i predstavnica kompanije Aviareps, posjetili su Tivat. Tokom svoje posjete Tivtu mađarski turoperatori su bili u prilici da se upoznaju sa ponudom hotela „Regent” Porto Montenegro.

Posjeta turoperatora iz Slovenije

Predstavnici turoperatera sa tržišta Slovenije posjetili su danas našu opštinu i obišli Veliki gradski park, Ljetnjikovac „Buća” i hotel „Pine”, u kojem su imali priliku da isprobaju gastro ponudu istog. U okviru posjete turoperatori su obišli su i marinu Porto Montenegro, kao i hotel „Regent Porto Montenegro”.

Posjeta turoperatora iz Mađarske

Sa tržišta Slovenije takođe su bili predstavnici značajnih turističkih agencija; Happy tours, Kompas, Intours DMC, Ojla d.o.o., Slo Tours i Galileo 3000. Pored  predstavljanja destinacije održane su i B2B radionice sa predstavnicima oba tržišta,  na kojima  su učestvovali i predstavnici turističke privrede Tivta: hotel „The Chedi Luštica Bay” i agencija „SIP travel”.

Najčitanije