9.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Turistička ponuda na IX Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma u Kragujevcu

Sajam u Kragujevcu

Turistička organizacija Herceg Novi u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama Budve, Tivta i Bara predstavlja svoju turističku ponudu na IX Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma u Kragujevcu, koji se održava u periodu od 24. do 26. novembra 2017. godine.

TOHN tradicionalno učestvuje na Sajmu u Kragujevcu na kojem se ove godine okupilo preko 80 izlagača iz regiona, a predstavljanje Herceg Novog je nastavak uspješne promotivne kampanje u regionu sa posebnim akcentom na Novogodišnje praznike i vansezonsku ponudu.

Stoga je mnogobrojnim posjetiocima našeg štanda predstavljen bogat četvrodnevni program Dočeka Nove 2018. godine, koji Opština Herceg Novi i TO HN organizuju po prvi put na atraktivnoj lokalciji u jednom od najljepših parkova u Crnoj Gori u Parku Boka u centru grada.

Najavljeni su svi muzički izvođači koji će učestovati u programu kao i program za djecu u okviru novogodišnjeg programa za najmlađe, koji će otpočeti 30. decembra u 12 h. Posebno iznenađenje i zainteresovanost Kragujevčana i gostiju sajma izazvao je predstavljeni novogodišnji Slatki bazar, na kojem će svoje kulinarsko umijeće pokazati domaći proizvođači slatkiša, kolača, kao i zimskih delicija.

Tokom predstavljanja poseban akcenat stavljen je na specijalne promotivne paket aranžmane od 3,5,7, i 10 dana sa hit cijenama smještaja i gratis noćenju,koji su dostupni do početka glavne sezone, a što je opet izazavlo posebnu zainteresovanost posjetilaca štanda.

Kragujavački Sajam i prateća dešavanja, okupio je i veliki broj medija, pa su tako i naš štand već prvog dana posjetile TV Mix Kraljevo, TV K9 Kragujevac, kao i BS produkcija – Turistička patrola, u čijim sajamski reportažama je značajan prostor dat i predstavljanju hercegnvoske ponude uz izjave predstavnika TO HN.

Turistička organizacija Herceg Novi kandidovala je ovogodišnji promo materijal za izbor najboljeg promo materijala na IX Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma u Kragujevcu, koje organizuje Gradska turistička organizacije „Kragujevac“ i Šumadija sajam. Do završetka sajma očekuje se kontinuirana posjećenost kao i ostavreni pozitivni poslovni rezultati.

Najčitanije