10 C
Kotor

Slušaj online radio

Turistička ponuda Tivta predstavljena na sajmu turizma u Beogradu

TO Tivat na Sajmu u Beogradu

Turistička organizacija Tivat, u periodu od 23. do 26. februara o.g., predstavlja ponudu grada Tivta na 44. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, a u sklopu štanda Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

Tokom sajma upriličen je i značajan broj sastanaka, a promocija TO Tivat bila je i medijski propraćena.

Na štandu Turističke organizacije Tivat, posjetioci su u prilici da se upoznaju sa ponudom grada Tivta, novitetima u turističkoj ponudi. Za sajam su izrađeni i kalendar manifestacija, kao i cjenovnik za 2023. godinu.

Međunarodni sajam u Beogradu okuplja oko 400 izlagača iz više od 25 zemalja i oko 30 hiljada posjetilaca. Na štandu NTO CG svoju ponudu predstavile su turističke organizacije Tivat, Kotor, Ulcinj, Podgorica, Berane, Andrijevica, Nikšić, Mojkovac, Žabljak, Skijališta Crne Gore, strateški partner NTO CG nacionalna aviokompanija Air Montenegro i Vila Geba. Od turističke privrede grada Tivta učešće na sajmu su uzeli HTP ,,Mimoza”, hotel ,,Franca” i agencija ,,Sip travel”.

Beogradski sajam turizma kao najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i regionu jugoistočne Evrope, ujedno je i najznačajnije tržište za naš grad čemu svjedoče i statistički podaci koji ovo tržište svrstavaju u vrhu liste kada su dolasci i noćenja u pitanju.

U 2022. godini u Tivtu je ostvareno 27,237 dolazaka (7% više u odnosu na rekordnu 2019.g.) i 295,117 noćenja gostiju iz Srbije (odnosno 2% više u odnosu na 2019 g.).

Najčitanije