23.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Turistički cvijet 2020. – FOTO konkurs

Tivat – foto Boka News

Turistička organizacija Tivat 27. godinu za redom, organizuje akciju “Turistički cvijet “.

Turistički cvijet je nagrada Turističke organizacije Tivat koja se tradicionalno dodjeljuje i ima za cilj animiranje građana Tivta da daju svoj doprinos u hortikulturnom smislu uređenja svojih dvorišta, balkona, kao i drugih zelenih površina što zajedno sa drugim faktorima utiče na podizanje kvaliteta turističke ponude i unapređenje promocije grada.

Pomenuta akcija, koja se organizuje u okviru Dana magnolije, ove godine, zbog situacije izazvane virusom COVID-19 održaće se online, putem foto konkursa na internet stranici www.tivat.travel.

Foto konkurs će biti otvoren 08. maja, a prijavljivanje fotografija trajaće do 01. juna kada će komisija izabrati najbolje u sljedećim kategorijama:

  • Najljepše uređeno dvorište
  • Najljepši balkon
  • Najljepše stablo magnolije
  • Najljepša zelena površina ispred poslovno ugostiteljskog objekta
  • Hortikulturno uređenje dvorišta – kreativni detalj
  • Nagrada za najljepše hortikulturalno uredjenje koja bude imala najviše glasova putem online glasanja (iz gore navedenih kategorija)

Fotografije je potrebno dostaviti na e-mail adresu tivatravel@gmail.com. Turistička organizacija Tivta će 1.juna na Facebook stranici Turističke organizacije objaviti sve fotografije za online glasanje.

Turistički cvijet Tivat – Magnolija

Online glasanje će biti zatvoreno 9.juna u 20 sati.

Spisak nagrađenih će biti objavljen 10. juna, kada će dobitnici biti obaviješteni gdje i kada mogu preuzeti svoja priznanja i nagrade.

Najčitanije