20.8 C
Kotor

Slušaj online radio

U Gornjem Stolivu održana akcija uređenja mjesta

NVO Društvo prijatelja Gornjeg Stoliva u subotu 10.04.2021.god. organizovalo radnu akciju u Gornjem Stolivu, sa mještanima Gornjeg i Donjeg Stoliva i njihovim prijateljima.

Društvo prijatelja Gornjeg Stoliva je nedavno osnovana sa ciljem  prepoznavanja i očuvanja kulturnog identiteta mjesta i to je jedna od niza akcija koje će organizovati u cilju revitalizacije, saniranja prilaznih puteva i komunikacija, sanaciji medja i sl.

Želja osnivača je da G. Stoliv zauzme svoje mjesto na izletničkoj mapi Boke Kotorske i bude mjesto okupljanja kako mjestana tako i prijatelja. Zato NVO poziva sve ljude dobre volje koji mogu pomoci na bilo koji način,  da uzmu učešće i pridruže se akcijama.

“Zahvaljujemo se svim učesnicima akcije, posebno mjesnom župniku, don Željku Paskoviću, koji je podržao rad i dao konkretan doprinos.

Takodje, se zahvaljujemo JKP Kotor i direktoru Milanu Popoviću na podršci i pomoći. O daljim aktivnostima javnost ce biti blagovremeno obavještena” – poručio je predsjednik NVO Gornji Stoliv Marko Mihović.

Najčitanije