15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

U Opštini Herceg Novi uručena priznanja istaknutim službenicima Centra bezbjednosti HN

Priznanja radnicim CB HN

Predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić uručio je priznanja za nesebično zalaganje i preduzete aktivnosti u cilju zaštite sigurnosti građana Herceg Novog i svih gostiju koji dolaze u naš grad Danijeli Rajević (Stanica kriminalističke policije Herceg Novi) i Radošu Ašaninu (Stanica policije Herceg Novi).

Tim povodom danas je organizovan sastanak sa predstavnicima Centra bezbjednosti Herceg Novi kojem su, pored dobitnika priznanja, prisustvovali načelnik Predrag Žižić, komandir Ljubiša Rovčanin, rukovodilac Stanice kriminalistike Mitar Tadić, potpredsjednik Opštine Mirko Mustur i Glavni administrator Nenad Đorđević.

Intenzivnim radom i saradnjom sa građanima i gostima Herceg Novog, službenici Rajević i Ašanin su tokom poslednjih nekoliko godina preduzeli sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi stanje bezbjednosti u oblasti kriminaliteta, javnog reda i mira i bezbjednosti saobraćaja bilo podignuto na viši nivo, poručeno je na sastanku.

Opština je priznanja službenicima koji su se istakli u obavljanju policijskih poslova u prethodnoj godini dodijelila na osnovu predloga Centra bezbjednosti Herceg Novi.

Predsjednik Katić istakao je zadovljstvo današnjim prijemom za službenike policije koji su se ove godine istakli kao najbolji.

-Želim da se zahvalim načelniku Žižiću i nagrađenima koji su sve vrijeme pružali nesebičnu podršku svim građanima. Centar bezbjednosti obavlja jedan ozbiljan posao kako bi zaštitili sve građane Herceg Novog od pojava koja su se na žalost dešavale u prethodnom periodu. Zaslugom CBHN bezbjednosna situacija u gradu je na visokom nivou, na čemu im se posebno zahvaljujem, poručio je predsjednik.

Priznanja radnicim CB HN

-U narednom periodu ćemo nastaviti sa dobrom saradnjom, jer je puno stvari koje nas povezuju na dnevnom nivou. Već od januara ćemo intenzivirati naše sastanke kada je u pitanju priprema za narednu turističku sezonu u svim segmentima iz oblasti djelovanja pripadnika CBHN, naglasio je Katić.

Načelnik Centra bezbjednosti Herceg Novi, Predrag Žižić, zahvalio se na današnjem prijemu i uručenim priznanjima, te istakao da se dobra saradnja tokom poslednje godine posebno ogledala kroz zajednički rad u okviru Koordinacionog tijela za pripremu i praćenje turističke sezone i Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje, kao i kroz zajedničke kontrole u objektima i na terenu sa Službom komunalne policije i Službom za inspekcijske poslove.

-Saradnja i zajedničke aktivnosti sa opštinskim organima će biti nastavljeni i u narednoj godini, u cilju lične i imovinske sigurnosti svih građana Herceg Novog i gostiju, poručio je Žižić.

Najčitanije