13.7 C
Kotor

Slušaj online radio

U Tivtu 7.700 turista, bogat kulturno zabavni program i narednih dana

Tivat – foto Miko TO Tivat

U Tivtu prema podacima Turističke organizacije boravi 7770 gostiju što je 2 odsto više u odnosu na prošlu godinu odnosno 6 odsto više u odnosu na 2019. godinu, kazala je  direktorica Nina Lakičević.

„Popunjenost u hotelskom i privatnom smještaju je dobra i najave za naredni period su takođe jako dobre. Raduje nas podatak da je popunjenost hotelskih kapaciteta znatno bolja u odnosu na predhodni period. Kada je riječ o strukturi gostiju, najviše turista je iz Srbije, zatim iz Rusije, BiH , Velike Britanije i Ukrajine“, rekla je Lakičević.

Nina Lakičević direktorica TO Tivat

Ona podsjeća da će se, kada je o koncertima riječ, već 15. ovog mjeseca održati koncert Peđe Jovanovića, 26. je koncert Tropiko benda dok je 9. avgusta nastup Dženana Lončarevića i lokalnog benda Toć.

„Ovo nije sve, biće održane različite manifestacije poput Internacionalne smotre mode 21. i 22. jula, zatim od 28. do 30 jula Rubix festival u marini Porto Montenegro. Festival Purgatorije ove godine ima zaista sadržajan i bogat program. Takođe planirane su tri ribarske večeri krajem ovog i početkom narednog mjeseca“, podsjeća Lakičević.

Najčitanije