19.5 C
Kotor

Slušaj online radio

U Tivtu nastavljena akcija prodaje domaćih proizvoda na kućnom pragu

poljoprivredni-proizvodjaci

Sekretarijat za turizam i preduzetnišvo Opštine Tivat predstavlja inoviranu listu lokalnih poljoprivrednih proizvođača, koji su spremni svoje proizvode prodavati na kućnom pragu uz mogućnost dostave do krajnjih potrošača.

Na ovaj način nastavlja se uspješna praksa promocije lokalnog domaćeg proizvoda, dok se istovremeno pruža podrška lokalnim poljoprivrednim proizvođačima. Oni stiču priliku da promovišu i plasiraju svoje proizvode, odnosno svoj ulov, dok građani na jednom mjestu imaju objedinjene sve potrebne podatke i samim tim im je olakšan pristup do kvalitetnih domaćih proizvoda.

„Ovom prilikom pozivam i sve ostale zainteresovane registrovane poljoprivredne proizvođače sa teritorije opštine Tivat, da se uključe u ovu akciju kako bismo našim sugrađanima omogućili da na prilično jednostavan, a pri tom sa zdrastvenog aspekta bezbjedniji način od odlaska u trgovinu, dođu do zdravih i kvalitetnih namirnica” – istakao je Petar Vujović, sekretar Sekretarijata za turizam i preduzetništvo.

Opština Tivat nastaviće sa ovakvim i  sličnim vidovima podrške malim poljoprivrednim proizvođačima, kako bi ova gazdinstva što lakše, i uz što manje negativnih posljedica, prebrodila aktuelnu situaciju.

Podržimo lokalnog poljoprivrednog proizvođača, kupujmo domaće!

Najčitanije