16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Uhapšeni osumnjičeni za pljačku juvelirnice u Tivtu

Foto Uprava policije

Policija je uhapsila dvojicu Beranaca koji se sumnjiče da su opljačkali juvelirnicu u Tivtu, dok se za trećim traga. Oni se sumnjiče da su ukrali 11 satova vrijednih skoro 150 hiljada eura.

“U Beranama je uhapšen N.T. (30) iz  tog grada dok je u Tivtu uhapšen H.D. (30) iz Berana koji je privremeno nastanjen u Tivtu, zbog sumnje da su počinilikrivično djelo razbojništvo. Policija intenzivno traga za H.Š. (26) iz Berana koji se takođe tereti za ovo krivično djelo”, saopštila je Uprava policije.

Sumnja se da je H.D., po prethodno dogovoru sa N.T. i H.Š., 9. decembra u autu čekao ove dvije osobe koje su, maskirane ušle u juvelirnicu i uz prijetnju pištoljem i ukrali 11 ručnih satova marke „Hublot“ malopropdajne vrijednosti 149.600 eura.

Nakon saslušanja državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici je za N.T. i H.D. odredio zadržavanje do privoda nadležnom sudiji za istragu.

“Operativnim radom policija je došla do saznanja da su otuđeni satovi, po prethodno postignutom dogovoru, prodati za sada nepoznatoj osobi na području Berana”, ističu u policiji.

Službenici Uprave policije preduzimaju intenzivne aktivnosti na lociranju H.Š. i pronalasku ukradenih ručnih satova.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije