10.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Ukidaju se visoke cijene roaminga između Zapadnog Balkana i EU!

Roming

Izvrsnu vijest na svom Twitteru objavio je Bojan Glavašević koji je u razgovoru za Danas.hr rekao da ta ideja već dugo postoji, ali da je danas na odboru za europske poslove u Saboru državna tajnica Andreja Metelko Zgombić rekla da je glavni sporazum već potpisan te da će to sigurno zaživjeti ove godine.

“Ima jedna lijepa i važna vijest za stanovnike zemalja Zapadnog Balkana i EU: U 2023. godini konačno bi trebao zaživjeti sporazum o roamingu, pa ćemo moći komunicirati jedni s drugima po istim cijenama koje plaćamo u svojim državama”, napisao je na Twitteru saborski zastupnik Bojan Glavašević.

“Nemamo datum, ali sporazum je potpisan. Očekuje se da zaživi ove godine”, dodao je Glavašević u Twitter objavi.

U razgovoru za Danas.hr, Bojan Glavašević je rekao da ta ideja već dugo postoji, ali da je državna tajnica Andreja Metelko Zgombić danas na odboru za europske poslove u Saboru rekla da je glavni sporazum već potpisan, ali da se sad čeka potpisivanje još nekoliko bilateralnih sporazuma.

“Na pitanje kad će se to dogodit nije precizirala datum, rekla je samo da će to zaživjeti do kraja ove godine”, rekao nam je Glavašević.

Najčitanije