11.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Ulaganja u Lušticu Bay preko 380 miliona, Visterija – novi investicioni portfolio

Luštica bay

Novi grad na obali i integrisana turistička destinacija, Luštica Bay, razvija se očekivanom dinamikom a najaktuelnijim proizvodom na tržištu, kvartom Visterija, razvoj Marina naselja ulazi u završnu fazu.

Nekretnine, od garsonjere do trosobnih stanova i penthouse-a površine od 44 do 148 metra kvadratnih, dizajnirane su za komfornu svakodnevicu i rad, uz puno prirodne svjetlosti. Stvaranje kvalitetno mediteranske “pozornice za život” je bila glavna motivacija arhitekata i dizajnera enterijera, te je jednostavnosti i kvalitetu života data puna prednost kroz čiste linije uz visok kvalitet opreme.

“Izbor nekretnine u Visterija rezidencijama je kvalitetna investiciona odluka iz više razloga, međutim, ono što su dva glavna “potpisa” ove rezidencijalne kolekcije su: pogled na Jadran iz svakog stana i izuzetan program otplate. Isti omogućava sticanje prihoda kroz program izdavanja, čak dvije godine do isteka roka za isplatu konačnog iznosa”, naglasili su iz menadžmenta Luštice Bay.

Rezidencije Visterija su dostupne po izuzetnim uslovima: produženi, beskamatni plan otplate se završava dvije godine nakon primopredaje stana (tokom 2025. godine). Početna cijena iznosi 350.000€, a minimalno učešće je 25% ukupnog iznosa pri potpisivanju Ugovora o kupovini stana.

“Nesporan rast vrijednosti nekretnina u okviru ovog grada je polazna osnova za investiranje u nekretninu u Luštici Bay. Niz benefita nastavlja se programom održavanja i izdavanja nekretnine”, dodali su iz kompanije.

Luštica Bay

Izgradnjom kvarta Visterija ulazi se u finalnu fazu izgradnje Marina naselja kao prve stambene cjeline u Luštici Bay. Uz paralelan razvoj naselja Central, te otvaranja Central pjace ovog ljeta. Luštica Bay je simbol dinamičnog razvoja zajednice.

Do danas je u projekat održive destinacije i zajednice kojoj se pripada na tivatskom dijelu poluostrva Luštica uloženo više od 380 miliona eura u izgradnju Marina naselja, sa 450 već izgrađenih rezidencija za porodice iz preko 40 zemalja svijeta, te prvog hotela – The Chedi Luštica Bay i marine sa 115 vezova.

Luštica Bay projekat je integrisan sa lokalnom zajednicom i kroz različite segmente valorizuje naslijeđe, kulturološki i arhitektonski identitet Boke Kotorske i Crne Gore. Turistička organizacija Tivat proglasila je Lušticu Development za najbolju turističku kompaniju u 2022.godini. U nizu globalnih priznanja ističe se ono za razvoj naselja mješovite namjene (International Property Awards) čime je Luštica Bay među najboljim integrisanim destinacijama u Evropi.

Najčitanije