3 C
Kotor

Slušaj online radio

Ulov mjeseca – avgust u znaku mladih ribara, Tripinoviću prvo mesto za fratra…

 

Avgust prvo mjesto – Kosto Tripinović – fratar 800g

Nagradna igra „Ulov mjeseca – Ulov godine” koju organizuje Una Montenegro, mjesec avgust je bio u znaku mladih ribara, saopšteno je iz ove kompanije.

Prvo mjesto i vaučer u iznosu od 50 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru osvojio je Kosto Tripinović sa ulovljenim kapitalnim primjerkom fratra od 800g.

“Svaki dan ribam na Bjelilima to je malo ribarski mjesto. Odvedem se sandolinom 30m od obale, tu je dubina 12m do 15m i  tu se vežem.Taj dan sam ribao sa štapom. Udica je bila trojka, mamac koji sam koristio su bile mušlje.Taj dan sam imao sreće i uhvatio sam fratra od 800g. Uhvaćen 19.8.2021”  –  Kosto Tripinović 12 godina.

Avgust drugo mjesto – Dejan Locić – pagar 6.8kg

Drugo mjesto i vaučer u iznosu od 30 eura osvojio je Dejan Locić iz Herceg Novog sa pagrom od 6.8kg.Pagar je ulovljen 9.8.2021 oko 6:30ujutru. Od opreme je korišten štap Zoga Black buster, mašinica Benzaro, struna 0,28, floor carbon 0,60. Mamac je bio živa lignja.

Avgust treće mjesto – Petar i Martin Petrović – gruj od 11 kg

Treće mjesto i vaučer u iznosu od 20 eura za potrošnju u SIPA prodavnicama ili Marine Centru pripali su Petar i Martin Petrović sa grujem od 11kg. Oni su uhvatili gruja na samolovku na živu ukljatu.

Najčitanije