24.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Uskoro prvi Katalog crnogorskih maslinovih ulja

Maslinovo ulje – Katalog crnogorskih maslinovih ulja

“Društvo maslinara Bar organizuje izradu i štampanje prvog: “KATALOGA CRNOGORSKIH MASLINOVIH ULJA”. Svi registrovani crnogorski maslinari i uljari bez obzira kojoj maslinarskoj organizaciji pripadaju ili uopšte nisu članovi bilo koje organizacije dobro došli su da svoje maslinovo ulje predstave u katalogu. Katalog će za svakog maslinara ili uljara obezbjediti po jednu stranicu gdje će maslinar opisati svoju proizvodnju i maslinovo ulje te dodati prigodne fotografije. Za sve dodatne informacije maslinari se mogu obratiti sekretaru Dinu Mujiću na broj 069298888 ili predsjedniku Ćazimu Alkoviću na broj 069039143 ili na mail info@maslinaribar.org.

Takođe, Društvo maslinara Bar zajedno sa Prvim crnogorskim panelom za snzorsku ocjenu kvaliteta maslinovog ulja 20. decembra u restoranu Kaldrma u Starom Baru organizuje VIII tradicionalnu manifestaciju “Extra virgin olive oil party”. Na maslinarski party su svi dobrodišli.

Pozivamo maslinare da sa sobom ponesu malu bocu njihovog maslinovog ulja zapremini 0,25 l kako bi predstavili svoje ulje i bili u prilici da degustiraju druga ulja kako bi se omogućilo da svi zajedno učimo i napredujemo.

Katalog crnogorskih maslinovih ulja

Iznenađenje večeri će biti projekcija kratkog filma  “Žena iz krša” (Nevidljive heroine Crne Gore) koji je već oduševio mnogobrojnu pobliku u Crnoj Gori.

Dođite da se družimo, degustiramo vrhunska maslinova ulja, pogledam naše filmsko ostvarenje i zasladimo se palačinkama sa nutelom i maslinovim uljem. Sve aktivnosti na novogodišnjoj zabavi maslinovog ulja su besplatne i svu su dobro došli.”

Najčitanije